Glitch στο PlayStation Store UK εμφανίζει τα δωρεάν PS Plus games στην τιμή των 10.000 λιρών

Hot
Glitch στο PlayStation Store UK εμφανίζει τα δωρεάν PS Plus games στην τιμή των 10.000 λιρών

Glitch στο PlayStation Store UK εμφανίζει τα δωρεάν PS Plus games στην τιμή των 10.000 λιρών

Το πρόβλημα είναι εικονικό.

Μετά την ανακοίνωσή του Greedfall ως ένα εκ των δωρεάν PlayStation Plus games για τον Ιανουάριο, κάποιοι gamers στην Αγγλία βλέπουν έκπληκτοι στο PlayStation Store το Greedfall στην τιμή των 10.000 λιρών. Μετά από μία σειρά αναρτήσεων οι οποίες ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα, φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι νέο, καθώς κάποιοι χρήστες ισχυρίζονται πως τους έχει συμβεί σε διάφορα games και σε διαφορετικούς μήνες στο παρελθόν.

Στα posts των χρηστών, βλέπουμε τα δωρεάν games του Ιανουαρίου να αναγράφουν την ακραία τιμή των 10.000 λιρών, δηλαδή περίπου 11.000 ευρώ!

Εκπρόσωπος του PlayStation Support αποκρίθηκε στις αναφορές των χρηστών, λέγοντας ότι η σωστή τιμή θα εμφανιστεί αν οι χρήστες πατήσουν πάνω στο εκάστοτε video game, συμβουλεύοντας επίσης όσους δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο, να αναδομήσουν την βάση δεδομένων τους μέσω του safe mode της κονσόλας, ώστε να γίνει η διόρθωση.

 

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μόνο εικονικό, με την σελίδα να εμφανίζει την πραγματική τιμή πριν από την αγορά. Δεν υπάρχει αναφορά παρόμοιου προβλήματος στο PS5 store ενώ η Sony δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα.

 

Διαβάστε για τις προθέσεις της Sony να ανοίξει PlayStation Direct store στην Ευρώπη και συζητήστε για το PS Store στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/01/2021 17:01
Πιθανότατα η Sony να αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του προβλήματος έως τώρα άγνωστο γιατί.
Notification