Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Amazon απολύει υπάλληλο που κράτησε PS5 αντί να το παραδώσει

Το Amazon απολύει υπάλληλο που κράτησε PS5 αντί να το παραδώσει

Thursday, 26 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/7e/37/amazon-driver-fired-for-stealing-ps5-30-1606417181.jpg
 

Το Amazon απολύει υπάλληλο που κράτησε PS5 αντί να το παραδώσει

Προοριζόταν για παιδί που είχε γενέθλια.

Η Amazon απέλυσε έναν μεταφορέα ο οποίος κράτησε για τον εαυτό του ένα PS5 το οποίο είχε αγοράσει η Jenni Walker για τον γιό της ,ο οποίος έκλεινε τα 16α γενέθλιά του την ημέρα κυκλοφορίας της κονσόλας, όπως είπε στο Eurogamer.

Ο σύζυγός της  βρήκε υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται ο συγκεκριμένος μεταφορέας ο οποίος αφού παρέδωσε κάποια άλλα πακέτα μπήκε στο φορτηγάκι του χωρίς να δώσει και το μεγάλο που έχει το σχήμα του κουτιού του PS5.
 
Η οικογένεια Walker επικοινώνησε με το Amazon με την ελπίδα να τους έρθει άλλη κονσόλα όμως η εταιρεία απλώς τους επέστρεψε τα χρήματά τους μαζί με ένα κουπόνι αξίας 50 δολλαρίων. Η κόρη της οικογένειας πήγε αυτοπροσώπως στα κεντρικά της Amazon δείχνοντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στον διευθυντή, ο οποίος αναγνώρισε τον υπάλληλο και είπε ότι θα απολυθεί.
 
Η Amazon δήλωσε στην εφημερίδα Oxford Mail: "Έχουμε πολύ υψηλά standards στις υπηρεσίες μεταφορών που παρέχουμε και στον τρόπο που εξυπηρετούμε πελάτες. Ο συγκεκριμένος μεταφορέας δεν εργάζεται πια για την Amazon".
Η Walker και ο γιός της ξεκινούν πάλι την αναζήτηση για ένα PS5, όμως θέλουν να αποφύγουν το eBay και τις πολύ ψηλές τιμές του.

Διαβάστε το review του PS5.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 29) 26/11/2020 23:35
Καλά του έκανε . Τελικά ο απολυμένος έμεινε με το PS5 ή του ζητήθηκε να το επιστρέψει ;
#2 ashbringer (Level 25) 27/11/2020 17:44
Πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να το κάνει αυτό .Σωστά κινήθηκε και η οικογένεια αλλά και η Amazon.
Notification