Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Microsoft: "Επικροτούμε την Sony για το χειριστήριο DualSense"

Microsoft: "Επικροτούμε την Sony για το χειριστήριο DualSense"

Tuesday, 24 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/f8/81/phil-spencer-dualsense-microsoft-ps5-21-1606250248.jpg
 

Microsoft: "Επικροτούμε την Sony για το χειριστήριο DualSense"

Ο Phil Spencer άφησε θετικά σχόλια.

Το DualSense αποτελεί το highlight του PS5, σε βαθμό που ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, αποφάσισε να επικροτήσει την Sony δημόσια.

Το haptic feedback Και τα adaptive triggers είναι τα δυνατά του σημεία. Ο Spencer δήλωσε με αφορμή την κυκλοφορία του DualSense ότι: "Η καινοτομία σε οποιονδήποτε κατασκευαστή κονσολών μπορεί να είναι καλή για την βιομηχανία".

Ο Spencer πρόσθεσε: "Εκτιμώ όσα έκαναν με το χειριστήριο, όχι για τις προδιαγραφές αλλά για το κάτι παραπάνω. Πολλοί από εμάς στη βιομηχανία των games θα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλο και την καινοτομία που προωθούμε, είτε πρόκειται για μοντέλο διανομής, όπως το Game Pass ή μία τεχνολογία χειριστηρίου, είτε από το Wii, που είχε αντίκτυπο όταν στη Microsoft φτιάχναμε το Kinect και στη Sony το PS Move (σ.σ. βέβαια και τα τρία περιφερειακά πήγαν άπατα).

Ο Spencer κατέληξε ότι η καινοτομία στην κονσόλα και οι προδιαγραφές της μπορούν να είναι μία ευχάριστη προσθήκη για άλλους.

Διαβάστε το αναλυτικό review του PS5 και συζητήστε για την next-gen κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 15:51
Είναι πολύ καλό να μάθει η μια εταιρεία απο την άλλη σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να έχουμε στο μέλλον καλύτερα προιόντα .
Notification