Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις To ποσοστό των gamers του Steam που παίζουν με controller έχει διπλασιαστεί

To ποσοστό των gamers του Steam που παίζουν με controller έχει διπλασιαστεί

Tuesday, 24 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/73/0e/8c/PS5-HANDSON-THUMBNAIL-CLEAN-17-1606233758.jpg
 

To ποσοστό των gamers του Steam που παίζουν με controller έχει διπλασιαστεί

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Valve.

Ο αριθμός των gamers που χρησιμοποιούν controllers στο Steam έχει αυξηθεί κατά πολύ από το 2018 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Valve σε πρόσφατο blog post όσον αφορά την υποστήριξη του DualSense, η χρήση controller στο Steam έχει γίνει κάτι πολύ διαδομένο τελευταία. Από την ιστορική σκοπιά των πραγμάτων, οι χρήστες PC προτιμούσαν την χρήση πληκτρολογίου και mouse αντί του controller με τα λογικά επιχειρήματα του καλύτερου ελέγχου στον στόχο, όπως επίσης την ευχρηστία σε περίπλοκα video games. Ακόμα και όσοι έκαναν χρήση controller συνήθως προτιμούσαν τα Xbox One ή Xbox 360 controllers, όμως σύμφωνα με την ανάρτηση, οι gamers του Steam που χρησιμοποιούν controller της Sony έχουν αυξηθεί από 10.9% σε 21.6%,

Η Valve δήλωσε: "Στα δύο προηγούμενα χρόνια, ο αριθμός των παικτών που έκαναν χρήση controller έχει αυξηθεί περισσότερο από το διπλάσιο, με εκατομμύρια gamers να απολαμβάνουν τον αναπτυσσόμενο κατάλογο των controller-friendly video games καθημερηνά. Στα controller-friendly video games το ποσοστό των παικτών που κάνουν χρήση controller μπορεί να ξεπερνάει και το 60%. Μερικά video games όπως τα skateboarding games εμφανίζουν ποσοστό χρήσης controller πάνω από 90%."

H Valve την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα update που επιτρέπει στους παίκτες του Steam να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα του DualSense.

 

Διαβάστε περισσότερα για το update του Steam για την χρήση του DualSense και συζητήστε για την πλατφόρμα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 15:57
Η αλήθεια είναι πως σε πολλά απο τα games την σημερινή εποχή το χειριστήριο είναι ίσως πιο ξεκούραστο.
Notification