Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Phil Spencer: "Δεν χρειάζεται τα μελλοντικά games της Bethesda να κυκλοφορήσουν για το PS5"

Phil Spencer: "Δεν χρειάζεται τα μελλοντικά games της Bethesda να κυκλοφορήσουν για το PS5"

Saturday, 17 Oct 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/76/96/phil-spencer-zxbox-86-1602927797.jpg
 

Phil Spencer: "Δεν χρειάζεται τα μελλοντικά games της Bethesda να κυκλοφορήσουν για το PS5"

"Η Microsoft δεν είναι υποχρεωμένη".

Τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της ZeniMax Media και των θυγατρικών της.

Ανάμεσα στις εταιρίες που εξαγόρασε η Microsoft, βρίσκεται και η Bethesda, γνωστή για τις σειρές Skyrim και Fallout. Παρόλο που η Microsoft δεν έχει φανερώσει τα σχέδιά της για κυκλοφορία των επερχόμενων τίτλων της Bethesda σε υπόλοιπες κονσόλες, ο Phil Spencer του Xbox δηλώνει ότι δεν θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν.

Όπως είχε δηλώσει και προηγουμένως η Microsoft, οι συμφωνίες που είχαν γίνει περί αποκλειστικότητας πριν την εξαγορά της ZeniMax θα συνεχίσουν να ισχύουν, δηλαδή τα Deathloop και Ghostwire: Tokyo θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το PlayStation 5. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν θα ισχύει για τους μελλοντικούς τίτλους. Η Microsoft δήλωσε ότι θα πρέπει να αποφασίσει για κάθε τίτλο μεμονωμένα το αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες κονσόλες ή όχι. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, έκανε κάποιες δηλώσεις πάνω στο αντικείμενο, αναφέροντας ότι η Microsoft δεν έχει κάποια υποχρέωση να κυκλοφορήσει τα games της σε κονσόλες στις οποίες δεν ελέγχει τα οικονομικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Microsoft θα χρειαστεί να πουλήσει το The Elder Scrolls VI στο PS5 για να κάνει απόσβεση, ο Spencer δήλωσε τα εξής: “ Έχουμε το xCloud, τα PC, το Game Pass και τις κονσόλες μας ως βάση, δεν είμαι αναγκασμένος να πάω και να στείλω τα games αυτά σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εκτός από τις πλατφόρμες που υποστηρίζουμε εμείς. Ότι και αν αυτό συνεπάγεται.”

Παρόλο που ο Spencer δεν λέει ευθέως το αν τα επερχόμενα games της Bethesda θα αποτελούν αποκλειστικότητες της Microsoft, φαίνεται πως η εταιρία θα έχει τον πλήρη έλεγχο στις αποφάσεις τις και το αν την συμφέρει οικονομικά να κυκλοφορήσει τα games της και σε άλλες κονσόλες.

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για τις επερχόμενες κονσόλες της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:24
Και όμως στο μέλλον θα υποχρεωθεί να τα κυκλοφορεί στο ps5 γιατί εκεί απο ότι φαίνεται θα πάει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.
Notification