Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Epic Games εξαγόρασε την SuperAwesome

Η Epic Games εξαγόρασε την SuperAwesome

Monday, 28 Sep 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/08/b0/epic-superawesome-2-1601308206.jpg
 

Η Epic Games εξαγόρασε την SuperAwesome

Πρόκειται για εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού ασφαλείας για την προστασία παιδιών.

Η Epic Games, εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite, συνεχίζει να επεκτείνεται με την εξαγορά της SuperAwesome, μιας εταιρείας που δημιουργεί εργαλεία για developers με σκοπό “την δημιουργία ασφαλέστερων ψηφιακών εμπειριών για τα νεαρότερα ακροατήρια.”

Η Epic Games έχει εξαγοράσει εταιρείες games στο παρελθόν, όπως η Psyonix, εταιρεία ανάπτυξης του Rocket League. Ωστόσο έχει δείξει και ενδιαφέρον για εταιρείες που αναπτύσσουν εργαλεία για developers, όπως η ειδική στην τεχνολογία facial animation, Cubic Motion. “Η πλατφόρμα της SuperAwesome για παιδικές διαδικτυακές υπηρεσίες είναι μια εργαλειοθήκη διαχείρισης της γονικής συναίνεσης που διευκολύνει τους developers στο να αναπτύξουν τέλειες εμπειρίες για χρήστες όλων των ηλικιών” αναφέρει το δελτίο τύπου της Epic Games. Εκτός από την παραπάνω πλατφόρμα, η εταιρεία διαθέτει και ένα εργαλείο ονόματι AwesomeAds που επιτρέπει στους developers “να προσφέρουν ασφαλές για τα παιδιά monetization εντός των προϊόντων τους.”

Τα εργαλεία της SuperAwesome χρησιμοποιούνται ήδη από διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως η Lego, η NBC Universal και η Hasbro. “Η SuperAwesome παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη των υφιστάμενων πελατών και θα συνεργαστεί με την Epic Games ώστε να τη βοηθήσει στην αποστολή της να κάνει το διαδίκτυο ένα ασφαλέστερο μέρος για τα παιδιά” αναφέρει το δελτίο τύπου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney, σχολίασε την εξαγορά λέγοντας ότι “περισσότερα παιδιά από ποτέ δρουν πλέον στο διαδίκτυο κι είναι καιρός να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ασφάλειά τους.” Αν και δεν είναι γνωστό πόσα άτομα κάτω των 18 παίζουν το δημοφιλές battle royale της εταιρείας, το Fortnite είναι γενικά αντιληπτό ότι προσελκύει ένα αρκετά νεαρό κοινό.

Διαβάστε επίσης για τα πρωτόκολλα ασφαλείας της Epic Games που ζήτησε η Αμερικανική κυβέρνηση και συζητήστε για την Epic Games στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:59
Απο αυτή την αγορά πιστεύω ότι θα έχει όφελος όχι μόνο η epic games αλλά και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας τα οποία παίζουν κάποιους απο τους τίτλους.
Notification