Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ιδρυτής Bethesda: "Οι χρήστες θα επωφεληθείτε απόλυτα από την εξαγορά της Zenimax από την Microsoft"

Ιδρυτής Bethesda: "Οι χρήστες θα επωφεληθείτε απόλυτα από την εξαγορά της Zenimax από την Microsoft"

Sunday, 27 Sep 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/08/72/christopher-weaver-bethesda-59-1601235368.jpg
 

Ιδρυτής Bethesda: "Οι χρήστες θα επωφεληθείτε απόλυτα από την εξαγορά της Zenimax από την Microsoft"

"Ότι ανήκει στη Microsoft, η Sony δεν μπορεί να το πάρει".

Ο Christopher Weaver, ιδρυτής της Bethesda, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την εξαγορά της Zenimax από την Microsoft για 7.5 δις.

Ο Weaver δήλωσε ότι "Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξαγορά και από τις δύο μεριές. Ότι ανήκει στη Microsoft, η Sony δεν μπορεί να το πάρει. Υπάρχουν λίγοι δημιουργοί AAA games εκεί έξω που να έχουν αποδείξει την αξία τους. Η Microsoft μεγαλώνει την λίστα των games της αμέσως με μία από τις πιο έμπειες εταιρείες της αγοράς και η Bethesda έχει το όφελος ότι θα επικεντρώνει την δημιουργικότητά της σε software που θα τροφοδοτεί τις κονσόλες της Microsoft. Είναι ένας γάμος με καλή προοπτική με έναν μεγάλο εγχώριο συνέταιρο. Το απόλυτο τεστ θα αποδειχθεί με την ποιότητα των προϊόντων που θα παραχθούν στο μέλλον".

Συν τις άλλοις, ο Weaver πρόσθεσε ότι "Η εξαγορά της Bungie ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του Xbox και η Microsoft θα δει στο μέλλον ότι η εξαγορά της Bethesda ήταν μία από τις καλύτερες κινήσεις της και μια πολύ καλή κίνηση-απάντηση απέναντι στη Sony. Οι χρήστες από όλο τον κόσμο θα επωφεληθούν στον απόλυτο βαθμό από αυτό τη συμφωνία. Τους εύχομαι τα καλύτερα".

Η Microsoft θα εισάγει τα games της Bethesda στο Xbox Game Pass, κοινώς θα μπορείτε να τα παίξετε για 10 ευρώ το μήνα. Το πρώτο παιχνίδι που θα μπει στο Xbox Game Pass είναι το Doom Eternal, την 1η Οκτωβρίου.

Δείτε τα σχέδια της Microsoft για τα games της Bethesda.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft και συζητήστε για την Bethesda στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 10:00
Οι δηλώσεις τέτοιου τύπου πάντα θα γίνονται για να καθησυχάζεται το κοινό .Το θέμα είναι στην πράξη τι θα δούμε.
Notification