Επιτραπέζιο The Last of Us και δωρεάν PS4 Beach theme

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Επιτραπέζιο The Last of Us και δωρεάν PS4 Beach theme

Επιτραπέζιο The Last of Us και δωρεάν PS4 Beach theme

Οι ανακοινώσεις της Naughty Dog.

Η Naughty Dog και η κατασκευάστρια εταιρεία επιτραπέζιων CMON ανακοίνωσαν ότι μετά από τα Bloodborne και God of War, τώρα θα κυκλοφορήσει σε επιτραπέζιο και το The Last of Us.

Το The Last of Us: The Board Game θα έχει μια ατμόσφαιρα τρόμου, όπως αυτή στη gaming σειρά και υπόσχεται να σας προσφέρει πλούσια συναισθήματα. Η CMON δήλωσε ότι "είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε ένα μοντέρνο κλασικό video game της βιομηχανίας σε μια επιτραπέζια εμπειρία, ώστε να εξερευνήσετε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο.

Η Outbreak Day (26/9) του The Last of Us, μετονομάστηκε από την Naughty Dog σε "The Last of Us Day", έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποια λάθος ερμηνεία σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Beach theme για το PS4
Όσοι έχετε PS4 μπορείτε να κατεβάσετε το Beach Dynamic theme εντελώς δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το theme είναι διαθέσιμο για το Αμερικάνικο PSN, επομένως χρησιμοποιήστε κάποιο Αμερικάνικο account για να το εγκαταστήσετε.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις της Naughty Dog 

Δείτε επίσης την αντίδραση της ηθοποιού που έπαιξε την Dina όταν είδε τον εαυτό της στο The Last of Us II και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 26/09/2020 08:27
Θα ήθελα να δω την επιτραπέζια μορφή του last of us.Πιστεύω ότι θα κάνουν αρκετά καλή δουλειά και θα αξίζει η αγορά της .
Notification