The Solitaire Conspiracy

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
3
The Solitaire Conspiracy

The Solitaire Conspiracy

Το νέο παιχνίδι της Bithell Games, υπεύθυνης και για τα John Wick Hex και Thomas Was Alone.

Η Bithell Games, εταιρεία ανάπτυξης των John Wick Hex και Thomas Was Alone, ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι με τίτλο The Solitaire Conspiracy.

Η εταιρεία η οποία θέλει να πρωτοτυπεί στα games της, χαρακτήρισε το νέο της παιχνίδι ως FMV Solitaire. Ο υπεύθυνος της εταιρείας, ο Mike Bithell εξήγησε στο Twitter ότι η ομάδα του θέλει να εναλλάσσεται ανάμεσα σε τίτλους υψηλού προφίλ όπως το John Wick Hex και σε τίτλους πιο πειραματικούς που ωθούν την συμβατική ανάπτυξη των games στα όρια. Ουσιαστικά το The Solitaire Conspiracy πρόκειται για μια ιδιότυπη πασιέντζα.

 

Προηγούμενες δουλειές της Bithell Games είναι τα Subsurface Circular και Quarantine Circular τα οποία κατατάσσονται στο είδος των sci-fi games και δεν είχαν καμία εμπορική προώθηση. Πάντως λόγω των πολλών games που είναι να κυκλοφορήσουν το 2020, η Bithell ανακοινώνει το Solitaire Conspiracy δυο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ του Solitaire Conspiracy στο Steam, έχει την ατμόσφαιρα ενός κατασκοπευτικού θρίλερ στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους ενοχλητικά ‘’καρφιά’’, πολύ φορτικές ληστείες και πολύ τράπουλα για να ανακατέψετε. Το campaign οδηγείται από τα FMV cutscenes στα οποία θα συναντήσετε τον Greg Miller από το Kinda Funny.

Το The Solitaire Conspiracy θα κυκλοφορήσει για PC στις 6 Οκτωβρίου ενώ μπορεί να έχουμε ανακοινώσεις και για κυκλοφορία σε άλλα formats τις προσεχείς εβδομάδες.

Διαβάστε τα reviews των John Wick Hex και Thomas Was Alone και συζητήστε για το The Solitaire Conspiracy στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 23/09/2020 16:11
Δείχνει εξαιρετική ιδέα το πάντρεμα της πασιέντζας με μια ιστορία κατασκοπίας.
Notification