Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το πιο γελοίο παιχνίδι-κλώνος που φτιάχτηκε ποτέ - Bob's World

Το πιο γελοίο παιχνίδι-κλώνος που φτιάχτηκε ποτέ - Bob's World

Sunday, 09 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/7a/91/bobs-world-news-35-1596961280.jpg
 

Το πιο γελοίο παιχνίδι-κλώνος που φτιάχτηκε ποτέ - Bob's World

Ο ορισμός του copy-paste!

Τους τελευταίους μήνες παρατηρήσαμε στις Android συσκευές ένα πλήθος διαφημίσεων για το Bob's World. Πρόκειται για ένα Platform που είναι τόσο οφθαλμοφανής κλώνος του Super Mario Bros, όσο του να βλέπεις ελέφαντα στα πέντε μέτρα.

Αναλύσαμε τις διαφημίσεις του, τα reviews του και με την ευκαιρία το παίξαμε κιόλας.

Δείτε το βίντεό μας:Το Bob's World είναι διαθέσιμο για Android συσκευές από το Google Play, ενώ για τους εντελώς καμένους, αν σας αρέσει  τόσο πολύ και το τερματίσετε, υπάρχει και το Super Mario Bros. 2, εεε...Bob's World 2, τι λέω, χαχα.

Διαβάστε τα reviews των Super Mario games και συζητήστε για το Bob's World στο παρακάτω forum topic

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification