Kojima: "Οι πρώτες μου δουλειές ήταν φωτογράφος και κηπουρός"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Kojima: "Οι πρώτες μου δουλειές ήταν φωτογράφος και κηπουρός"

Kojima: "Οι πρώτες μου δουλειές ήταν φωτογράφος και κηπουρός"

Έπεσε από δέντρο, τον κυνήγησαν μέλισσες και άλλα περιστατικά.

Πρωτού ο Hideo Kojima πιάσει δουλειά ως φοιτητής στην Konami το 1986, στην πρώτη του δουλειά ήταν φωτογράφος σε γάμους και κηπουρός!

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε μέσω Twitter, λέγοντας μάλιστα ότι μια μέρα τον κυνήγησαν 10 μέλισσες μαζί και μια άλλη έπεσε από ένα δέντρο...έχοντας προηγουμένως πιεί...μια μπύρα! Ο τότε εργοδότης του του είχε πει να μην αρνείται ποτέ τα ποτά που του προσέφεραν οι πελάτες γιατί "θα ήταν αγενές". Βέβαια μία φορά αναγκάστηκε να πετάξει το γεύμα που έφερε μαζί του στη δουλειά γιατί ένας πελάτης προσφέρθηκε να του σερβίρει γεύμα.

 

 

Ο Hideo Kojima κατέληξε λέγοντας ότι οι συγκεκριμένες δουλειές τον βοήθησαν να μάθει για το νόημα της Ιαπωνικής φιλοξενίας, η οποία είναι γνωστή και ως "omotenashi" και η οποία έχει να κάνει με το να δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες του καλεσμένου, τις οποίες ο οικοδεσπότης βάζει πάνω από τις δικές του σε κάθε περίσταση. Η συμπεριφορά αυτή -όπως κατέληξε- τον βοήθησε στο να προετοιμάσει το έδαφος για την καριέρα του στα video games.

Διαβάστε για τις φήμες για νέο Horror game από τον Kojima και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification