Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις To Microsoft Flight Simulator θα έχει physical έκδοση με 10 DVDs

To Microsoft Flight Simulator θα έχει physical έκδοση με 10 DVDs

Thursday, 16 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/ad/e8/microsoft-flight-simulator-physical-copy-83-1594906761.jpg
 

To Microsoft Flight Simulator θα έχει physical έκδοση με 10 DVDs

Το πακέτο θα περιλαμβάνει και ένα έντυπο εγχειρίδιο οδηγιών.

Η physical έκδοση του Microsoft Flight Simulator για τα PC θα κυκλοφορήσει από την Aerosoft και θα περιλαμβάνει 10 dual-layer DVDs.

Η Aerosoft επιβεβαίωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει την έκδοση αυτή στην Ευρώπη. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει και ένα τυπωμένο εγχειρίδιο οδηγιών. Ο εκδότης είπε ακόμη ότι τα DVDs περιλαμβάνουν τον κώδικα της προσομοίωσης καθώς και τα αρχεία για τον κόσμο του παιχνιδιού, όπως είναι τα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα. Αυτά μόνο χρειάζονται 90GB, οπότε δικαιολογείται και ο μεγάλος αριθμός των DVDs. Η έκδοση αυτή θα λαμβάνει και όλα τα updates μαζί με τις προσθήκες νέου περιεχομένου και δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι παίκτες με πιο αργή σύνδεση να μην χρειάζεται να κατεβάσουν όλα τα αρχεία κατά την κυκλοφορία.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου, δηλαδή μετά από τρεις μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου για PC και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Microsoft Flight Simulator και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification