Παίκτης τερμάτισε το Minecraft με ένα πιάνο

Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
 
0.0 ()
1
Παίκτης τερμάτισε το Minecraft με ένα πιάνο

Παίκτης τερμάτισε το Minecraft με ένα πιάνο

Εξηγεί πώς δούλευαν οι χειρισμοί.

Ο YouTuber Jachael123 σκέφτηκε να συνδυάσει το πιάνο soundtrack του Minecraft με το gameplay του ο οποίος σύνδεσε ένα MIDI Keyboard στους χειρισμούς του παιχνιδιού. Και όχι απλά έπαιξε αλλά κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι φτάνοντας στον ender dragon.


Όπως ανέφερε και ο ίδιος την ιδέα την είχε ένας άλλος YouTuber με όνομα Dylan Tallchief το 2019 από τον οποίο ο Jachael123 ζήτησε τα preset για τον χειρισμό, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Bome MIDI Translator PRO. Ο τρόπος που δουλεύει είναι με το να προγραμματίζονται πλήκτρα να κινούν τον κέρσορα πάνω-κάτω ή να έχουν λειτουργίες πλήκτρων όπως τα WASD.


Όπως λέει ο Jachael123: “Ο χειρισμός είναι σαν να χρησιμοποιείς τα arrow keys στο πληκτρολόγιο ή σαν να χρησιμοποιείς χειριστήριο αλλά όχι τόσο ομαλό. H νότα B4 έκανε το ποντίκι μου να κουνιέται 5 pixels αριστερά ανά 200 ms όταν το κρατούσα, η C#5 ήταν πάνω, η D5 κάτω και η F5 δεξιά. Η D#5 χρησιμοποιούνταν για scroll down ώστε να χειρίζομαι το hotbar εύκολα και οι C5 και E5 ήταν αριστερά και δεξιά κλικ αντίστοιχα. Έτσι κουνούσα το ποντίκι στο παιχνίδι και στο inventory


To playthrough κράτησε εφτά και μισή ώρες με την τελευταία μάχη να κρατάει μια και μισή ώρα και ο Jachael123 να πεθαίνει τουλάχιστον πέντε φορές.


Διαβάστε το review του Minecraft και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.