Φήμη: Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει την Warner Bros. Interactive

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει την Warner Bros. Interactive

Φήμη: Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει την Warner Bros. Interactive

EA, Take2 και Activision οι άλλοι τρεις "μνηστήρες". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/7/20 - EA, Take Two και Activision οι άλλοι "μνηστήρες"] Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει την Warner Bros. Interactive, η οποία πωλείται από την AT&T, σύμφωνα με άρθρο του The Information, το οποίο έλαβε πληροφορίες από πηγή που δεν μπορεί να αποκαλύψει.

Οι άλλοι πιθανοί υποψήφιοι αγοραστές είναι οι εταιρείες Take Two Interactive, EA και Activision Blizzard. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αγορά μετοχών μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών και της AT&T. Η τελευταία αναζητά την συμβουλή της LionTree bank για το πως θα μπορέσει να φέρει κάποια συμφέρουσα συμφωνία.

Η Warner Bros. Interactive έχει τα Batman, Mortal Kombat και Harry Potter, τα οποία θα μπορούσαν να αναπτυχθούν αποκλειστικά για κονσόλες Xbox. Το νέο Batman βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη, ενώ μέσα στο 2021 αναμένουμε κι ένα Harry Potter RPG. Ακόμη, αναμένεται και ένα νέο παιχνίδι της Warner για το Suicide Squad, καθώς το domain SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com έχει ήδη κατοχυρωθεί.

[UPDATE: 9/7/20 - Microsoft: "Δεν τελείωσαν οι εξαγορές εταιρειών ανάπτυξης"] Σε συνέχεια των φημών εξαγοράς της Warner Bros. Games, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δήλωσε ότι "Η Microsoft δεν τελείωσε την εξαγορά εταιρειών ανάπτυξης. Έχουμε ήδη την υποστήριξη τόσο του Satya Nadella, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, όσο και της Amy Hood, οικονομικής διευθύντριας. Δεν υπάρχει σημάδι ότι θα πρέπει να επιβραδύνουμε με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το να είμαστε τόσο γρήγορα ώστε να μπορούμε να συντονίζουμε τις ενέργειες σε επίπεδο ηγεσία. Είμαστε εκεί έξω για να μιλάμε στον κόσμο, αλλά θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία".

Διαβάστε περισσότερα για το πωλητήριο της AT&T στη Warner Bros και συζητήστε για την Warner Bros. στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification