"Έφυγε" ο WoW player Reckful, η Blizzard τον εισήγαγε στο παιχνίδι

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
"Έφυγε" ο WoW player Reckful, η Blizzard τον εισήγαγε στο παιχνίδι

"Έφυγε" ο WoW player Reckful, η Blizzard τον εισήγαγε στο παιχνίδι

Ο μόλις 31 ετών παίκτης και streamer περνάει στην αιωνιότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/7/20] Ο Byron Bernstein, γνωστός και με το ψευδώνυμο “Reckful” έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο Byron Bernstein ήταν γνωστός από τους top επαγγελματίες παίκτες στο WoW, ενώ έκανε stream στο Twitch παίζοντας αρκετό Hearthstone.

Η πρώην σύντροφος του Blue επιβεβαίωσε τον θάνατο του στο Twitter με σχετικό post. Δείτε το σχετικό tweet.

Σε πολλούς servers του WoW γίνονται συγκεντρώσεις από πολλούς παίκτες εις μνήμην του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ρεπορτάζ ο "Reckful" φαίνεται να έδωσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του ύστερα από σχετικά posts που έκανε στο tweet λέγοντας: "Νιώθω άσχημα για όσους έχουν να αντιμετωπίσουν την τρέλα μου. Ο τρελός άνθρωπος σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού του". Μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε κάνει και πρόταση γάμου στην πρώην κοπέλα του Becca. Δείτε τα σχετικά tweets.

Επίσης, δείτε ένα βίντεο με την ιστορία του Reckful. Μέσα του περιέχει αρκετό κουτσομπολιό.

[UPDATE: 6/8/20 - Η Blizzard τον έκανε χαρακτήρα στο World of Warcraft] Ο Reckful πέρασε...στην αιωνιότητα, καθώς η Blizzard τον έβαλε ως χαρακτήρα στο World of Warcraft και συγκεκριμένα ως NPC.

Στο νεότερο update, υπάρχει ένας NPC (Rogue Trainer) με το όνομα Reckful, ο οποίος στέκεται μόνιμα στο Cathedral of Light, το σημείο όπου οι παίκτες του World of Warcraft συγκεντρώθηκαν μετά τον θάνατο του Reckful. Οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το avatar του Reckful, ο οποίος έχει μία ατάκα: "Δεν προπονώ Assassination Rogues", κάτι που παραπέμπει σε αναφορά στο skill του Bernstein στο Wrath of the Lick King.

reckful rogue trainer world of warcraft

Ο άτυχος νεαρός "έφυγε" από την ζωή τον Ιούλιο μετά από αυτοκτονία. Είχε φτάσει στο Rank 1 σε πολλές σεζόν του World of Warcraft και είχε συμμετάσχει σε πολλά eSports events. Η Blizzard ανακοίνωσε ότι ο Reckful είναι "ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους παίκτες World of Warcraft όλων των εποχών". Παράλληλα, ο Reckful σκόπευε να κυκλοφορήσει ένα Social Online open world game με την ονομασία Everland, το οποίο θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2020.

Διαβάστε ακόμη για τον streamer που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια μαραθώνιου streaming.

Συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification