Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: Η Sony θέλει να αγοράσει τους developers των Warframe και Gears Tactics

Φήμη: Η Sony θέλει να αγοράσει τους developers των Warframe και Gears Tactics

Thursday, 02 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4c/d0/d4/warframe-34-1593725541.jpg
 

Φήμη: Η Sony θέλει να αγοράσει τους developers των Warframe και Gears Tactics

Οι Digital Extrenes και Splash Damage πωλούνται πακέτο.

Η Sony συνεχίζει να ενδιαφέρεται για εξαγορές εταιρειών και αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν οι Digital Extrenes και Splash Damage, εταιρείες ανάπτυξης των Warframe και Gears Tactics, για τις οποίες η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να κάνει πρόταση εξαγοράς στην ιδιοκτήτρια εταιρεία Leyou Technologies Holdings.

Η Leyou αναζητά αγοραστή για τις συγκεκριμένες εταιρείες, ακόμα και μέσα στο μήνα αν γίνεται, επομένως η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει πρώτη στη μάχη των προσφορών. Ειδικά για την περίπτωση της Digital Extremes, το Warfame είναι ένας δυνατός τίτλος και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσει να υποστηρίζεται στα Xbox One και Xbox Series X ακόμα και μετά την εξαγορά, κάτι πολύ πιθανό, μιας και ανάλογη συνεργασία έχει η Microsoft με την Sony με το Minecraft, μιας και έχει στην ιδιοκτησία της την Mojang.

Δείτε την παρουσίαση της Sony για το PS5, τις δύο διαφορετικές εκδόσεις του PS5 και τα games της κονσόλας.

Διαβάστε για την ταχύτητα του PS5 και τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες της κονσόλας.

Συζητήστε για το PS5 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification