Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O επικεφαλής του Xbox Live αποχωρεί μετά από 15 χρόνια παρουσίας

O επικεφαλής του Xbox Live αποχωρεί μετά από 15 χρόνια παρουσίας

Tuesday, 30 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/95/d2/DanielMcCulloch-microsoft-6-1593519172.jpg
 

O επικεφαλής του Xbox Live αποχωρεί μετά από 15 χρόνια παρουσίας

Ο ίδιος ο Dan McCulloch ανακοίνωσε την είδηση στο Twitter.

Ο πρώην πλέον επικεφαλής της υπηρεσίας μίλησε με τα καλυτέρα λόγια για την σταδιοδρομία του στην εταιρεία.

Ο Dan McCulloch δεν αποκάλυψε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στην καριέρα του αλλά εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για να μοιραστεί τα νέα με τους fans, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: ''Μπορεί να συνεχίσω να ασχολούμαι με το gaming. Σίγουρα θα ενθουσιαστείτε πάντως με αυτά που θα ακολουθήσουν''.

 

 

Σύμφωνα με τη σελίδα του στο LinkedIn, ο McCulloch ξεκίνησε στη Microsoft το 2005 ως program manager σε projects που δεν αφορούσαν σε games και μεταπήδησε στην ομάδα του Xbox το 2007, ως lead designer των Forza Motorsport 3 και 4.

Η επόμενη κίνηση στην καριέρα του ήταν να εμπλακεί σε αρκετούς τίτλους για το Xbox Kinect, όπως το Kinect Adventures, το Kinect Sports και το Kinectimals. Τελευταία ο McCulloch είχε μεταφερθεί στην ομάδα HoloLens της Microsoft και αργότερα έγινε ο υπεύθυνος για το VR τμήμα της εταιρείας. Τέλος το 2017, έγινε partner general manager στο Xbox Live, θέση που είχε μέχρι την αποχώρησή του.

Διαβάστε για τα games του Xbox Live Gold του Ιουλίου και συζητήστε για την αποχώρηση του McCulloch στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Xbox-Live-McCulloch.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification