Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες

Η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες

Saturday, 27 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/5b/aa/square-enix-new-games-96-1593254100.jpg
 

Η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες

Τα πρώτα θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Gematsu, η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε σε ένα meeting των μετόχων της εταιρείας, όταν έπεσε η ερώτηση του πως η Ιαπωνική εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα games της, αφού δεν θα διοργανώσει κάποια E3 press conference, καθώς η έκθεση ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού Covid-19. Η Square Enix απάντησε ότι θα ανακοινώσει τα νέα games της, το καθένα ξεχωριστά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ορισμένα από τα νέα games θα ανακοινωθούν το διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι η Square Enix ανακοίνωσε στο event αποκάλυψης του PS5 από την Sony το Project Athia, ένα νέο Action-Adventure αποκλειστικά για το PS5.

Συζητήστε για την Square Enix στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification