Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Αστυνομικοί στον Καναδά συνέλαβαν cosplayer με στολή Stormtrooper απ' το Star Wars

Αστυνομικοί στον Καναδά συνέλαβαν cosplayer με στολή Stormtrooper απ' το Star Wars

Saturday, 06 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/30/57/stormtrooper-cosplayer-arrested-canada-22-1591444231.jpg
 

Αστυνομικοί στον Καναδά συνέλαβαν cosplayer με στολή Stormtrooper απ' το Star Wars

Επειδή νόμιζαν ότι κρατούσε αληθινό όπλο!

Στην Αλμπέρτα του Καναδά, ένας cosplayer με στολή Stormtrooper από  το Star Wars συνελήφθη από τρεις οπλισμένους αστυνομικούς, οι οποίοι πίστευαν ότι κρατούσε...αληθινό όπλο.

Οι αστυνομικοί αφού πρώτα έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον του, του ζήτησαν να παραδοθεί και στη συνέχεια τον ξάπλωσαν μπρούμυτα στο δρόμο περνώντας τους χειροπέδες. Ούτε καν εξέτασαν το όπλο του για να δουν ότι ήταν...πλαστικό.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο και ευτυχώς κατεγράφη με κάμερα, γιατί διαφορετικά δεν θα το πιστεύαμε.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Wars: Project Maverick και συζητήστε για το παιχνίδι στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 22) 06/06/2020 23:58
Περίεργο για τον Καναδά :k

Πλέον και για νεροπίστολο θα θέλεις άδεια
Notification