Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Όλα τα games του N64 μπορούν να χωρέσουν σε ένα game cartridge του Switch

Όλα τα games του N64 μπορούν να χωρέσουν σε ένα game cartridge του Switch

Monday, 01 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/9b/cf/n64-switch-77-1591010964.jpg
 

Όλα τα games του N64 μπορούν να χωρέσουν σε ένα game cartridge του Switch

Ενώ η Nintendo τα χρεώνει ανα παιχνίδι.

Όταν κυκλοφορεί μια καινούργια κονσόλα, συνήθως οι αλλαγές είναι μεγάλες, όχι τεράστιες ωστόσο. Για αυτό τον λόγο πρέπει να συγκρίνουμε μερικές σύγχρονες κονσόλες με τις αντίστοιχες ρετρό.

Ο χρήστης του reddit CorsairVI αποφάσισε να κάνει ένα μαθηματικό πείραμα. Όπως γνωρίζουμε, τα cartridge του Nintendo 64 έχουν χωρητικότητα 64MB έκαστο (μέγιστο). Ο CorsairVI υπολόγισε ότι συνολικά όλα τα 388 games του Nintendo 64 καταλαμβάνουν 23.83GB αποθηκευτικό χώρο. Αυτή την στιγμή, το μεγαλύτερο game cartridge για το Switch καταλαμβάνει 32GB , πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα games του N64 μπορούν να χωρέσουν σε ένα μόνο cartridge του Switch.

Games για το Switch όπως τα NBA 2K20, NBA 2K19 και L.A. Noire είναι μεγαλύτερα από όλα τα games του N64 στο σύνολο. Αξίζει να επισημανθεί ότι από τις σύγχρονες κονσόλες, το Switch έχει τα μικρότερα game sizes. Αν το συγκρίνουμε με τα 185GB που απαιτεί το Modern Warfare στα PS4 και Xbox One, αντιλαμβανόμαστε το τεράστιο χάσμα.

Δείτε ακόμα το θεματικό πάρκο Super Nintendo World και συζητήστε για την Nintendo στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification