Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: H Sony δήλωσε στους developers ότι τα νέα games του PS4 θα πρέπει να παίζουν και στο PS5

Φήμη: H Sony δήλωσε στους developers ότι τα νέα games του PS4 θα πρέπει να παίζουν και στο PS5

Friday, 29 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/f3/5d/playstation-5-dualsense-ps4-7-1590761465.jpg
 

Φήμη: H Sony δήλωσε στους developers ότι τα νέα games του PS4 θα πρέπει να παίζουν και στο PS5...

Όσα καταχωρηθούν για έγκριση μετά τα μέσα του καλοκαιριού.

Η Sony ενημέρωσε τις εταιρείες ανάπτυξης, ότι τα PlayStation 4 games που θα στέλνονται για πιστοποίηση από τις 13 Ιουλίου 2020 και έπειτα, θα πρέπει να τρέχουν και στο PlayStation 5.

Τα νέα έρχονται από το Eurogamer, το οποίο ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες από συνεργάτες της Sony και πως είδε τα επίσημα έγγραφα που έστειλε η εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι, οποιοδήποτε παιχνίδι σταλεί για έγκριση μετά τις 13 Ιουλίου, θα πρέπει να παίζει κανονικά στο PlayStation 5 μέσω του backwards compatibility, ειδάλλως η Sony δεν θα δίνει το πράσινο φως. Βέβαια οι εν λόγω πληροφορίες πρέπει να παρερμηνευθούν. Η Sony είχε αναφέρει στο παρελθόν, ότι τα περισσότερα games του PS4 θα είναι συμβατά με το PS5. Οι νέες αυτές οδηγίες που δόθηκαν στις εταιρείες ανάπτυξης, εξασφαλίζουν ότι από ένα σημείο και μετά, τα games του PlayStation 4, θα πρέπει να παίζουν και στο PlayStation 5.

Όσο για τα ήδη υπάρχοντα games ή για όσα θα σταλούν για έγκριση, πριν από τις 13 Ιουλίου, η συμβατότητα με το PlayStation 5 δεν αποτελεί προϋπόθεση, αλλά "προτείνεται" από την Sony.

Διαβάστε περισσότερα για το backwards compatibility του PlayStation 5 και συζητήστε για την επερχόμενη κονσόλα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification