Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις CD Projekt: "Οι πωλήσεις και η παραγωγή δεν θα επηρεαστούν λόγω κορωνοϊού"

CD Projekt: "Οι πωλήσεις και η παραγωγή δεν θα επηρεαστούν λόγω κορωνοϊού"

Thursday, 09 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/b4/19/cyberpunk20corona-93-1586424261.jpg
 

CD Projekt: "Οι πωλήσεις και η παραγωγή δεν θα επηρεαστούν λόγω κορωνοϊού"

Το μόνο που θα επηρεαστεί είναι οι retail πωλήσεις.

Η CD Projekt Red έκανε μια δήλωση στην οικονομική της αναφορά, όσον αφορά την επιρροή της πανδημίας του κορωνοϊού στην βιομηχανία γενικότερα. Η εταιρεία δήλωσε πως δεν αναμένουμε κάποια σημαντική επίδραση στην παραγωγή, αλλά μπορεί να επηρεαστεί ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι αγορές.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι της CD Projekt Red, εργάζονται πλέο από το σπίτι, εκτός από το skeleton crew το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στα γραφεία της εταιρείας. Έχουν ακυρωθεί όλα τα προγραμματισμένα events συμπεριλαμβανομένων των Pax East και GDC. Επιπλέον όλα τα meeting γίνονται ψηφιακά, ενώ γίνεται χρήση όλων των τεχνολογιών που διαθέτει η εταιρεία για την υποστήριξη των ομάδων ανάπτυξης στην εργασία από το σπίτι. Σύμφωνα με τις δηλώσεις οι εργασίες συνεχίζουν ομαλά και αποτελεσματικά, ακόμα και εξ αποστάσεως. Εισήχθησαν επίσης τα safeguards για την προστασία των video  games, ενώ όλοι οι σκληροί δίσκοι είναι κρυπτογραφημένοι. Οι υπάλληλοι κάνουν χρήση VPN το οποίο χρησιμοποιεί specialized hardware που αγοράστηκε συγκεκριμένα για αυτόν τον σκοπό.

Όσο για τις πωλήσεις, η εταιρεία φαίνεται να μην χάνει την αυτοπεποίθηση της, δηλώνοντας ότι δεν αναμένεται καμία αρνητική επίδραση, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων της, ήταν ήδη ψηφιακές. Οι retail πωλήσεις βέβαια αναμένεται να σημειώσουν πτώση, καθώς οι κυβερνήσεις των κρατών έχουν υποχρεώσει τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Το Cyberpunk 2077 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο για PS4, Xbox One και PC. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει προβλέψεις πωλήσεων, ούτε έκανε κάποια αναφορά για το αν η κατάσταση θα επηρεάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου RPG.

 

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification