Η γιαγιά των gamers γίνεται 84 χρονών

Βάσια Κούκια
Η γιαγιά των gamers γίνεται 84 χρονών

Η γιαγιά των gamers γίνεται 84 χρονών

Η Shirley Curry γιορτάζει τα γενέθλιά της ανεβάζοντας gaming videos ως δώρο προς τους fans της.

 

Η Shirley Curry, η γιαγιά που παίζει Skyrim, έχει προσφέρει στο κοινό της αστείες στιγμές από το gaming της στο Skyrim εδώ και αρκετά χρόνια. Με αφορμή λοιπόν τα ογδοηκοστά τέταρτα γενέθλιά της, η Shirley Curry δημοσίευσε ένα vlog στο twitter, στο οποίο εξηγούσε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανεβάσει μία σειρά από gaming videos ως δώρο γενεθλίων προς τους fans της που της έχουν δείξει τόση αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Η Shirley Curry σχεδιάζει να ανεβάσει μία πληθώρα από gaming videos στο κανάλι της στο Youtube σε διαφορετικές στιγμές μέσα στη μέρα. Μερικά από τα games που θα σας δείξει είναι τα Dear Esther, Civilization 5, This Land is My Land και The Land of Pain. Για την ολοκληρωμένη λίστα των games μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Τον περασμένο χρόνο, η Shirley Curry πραγματοποίησε επιτέλους το όνειρό της όταν η Bethesda την προσκάλεσε στο studio της. Εκεί την σκάναραν χρησιμοποιώντας φωτογραμμετρική τεχνολογία, η οποία στην ουσία μπορεί μέσω scanning σε πραγματικά αντικείμενα να τα μετατρέπει σε πολύ λεπτομερή 3D. Αυτό τους επέτρεψε να προσθέσουν την Shirley Curry ως NPC μέσα στην αγαπημένη της σειρά, η οποία ήταν εξαιρετικά χαρούμενη που της δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνει "αθάνατη" μέσα στο παιχνίδι, έχοντας πάντα στο μυαλό της την ηλικία της. Αυτή η ευκαιρία βέβαια δεν θα είχε προκύψει αν οι ακόλουθοί της δεν είχαν ξεκινήσει μία φόρμα αίτησης για να την συμπεριλάβουν μέσα στο Skyrim. Αρχηγός αυτής της προσπάθειας ήταν ο χρήστης του Reddit και modder phantom-scribbler.

Ένα μόνο βίντεο που δείχνει την Shirley Curry να συναντά τον executive producer του Bethesda Game Studios Todd Howard αποδίδει τέλεια τους λόγους για τους οποίους έχει 814 χιλιάδες συνδρομητές στο Youtube και 44.6 χιλιάδες ακόλουθους στο Twitter.

 

Αν σας αρέσουν τα ντοκιμαντέρ, το Gameumentary έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο για την Shirley Curry.

.

Διαβάστε περισσότερα για τη γιαγιά των gamers Shirley Curry και συζητήστε για αυτή στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification