Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O Adam Jensen του Deus Ex λέει: "Μείνετε σπίτι ρε γαμώτο"

O Adam Jensen του Deus Ex λέει: "Μείνετε σπίτι ρε γαμώτο"

Saturday, 28 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/08/09/0b/deux-ex-adam-jensen-61-1585399383.jpg
 

O Adam Jensen του Deus Ex λέει: "Μείνετε σπίτι ρε γαμώτο"

Μήνυμα του Ηλία Τουφεξή για τον κορωνοϊό.

Παρά τις προειδοποιήσεις από τους οργανισμούς υγείας και των κυβερνήσεων, οι άνθρωποι συνεχίζουν να βγαίνουν έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ορισμένες φορές φαίνεται από τις πράξεις μερικών ότι δεν σκοπεύουν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας, παρά μόνο όταν η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο. Την κατάσταση αυτή αντιλήφθηκε και ο Adam Jensen, ο οποίος παίρνει μέρος στη σοβαρή υπόθεση του κορωνοϊού.


Ο Ελληνικοκαναδός ηθοποιός Ηλίας Τουφεξής που υποδύεται τον Adam Jensen στο Deus Ex, δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο λέει στον κόσμο αυτά που πρέπει να ακούσουν: "Είμαι ο Adam Jensen. Ξέρετε βλέπω πολλούς από εσάς τους ηλίθιους στην παραλία ή στο πάρκο. Μείνετε σπίτι ρε γαμώτο."

 

 

Σίγουρα το βίντεο δεν έχει το καλύτερο animation, όμως το μήνυμα είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Διαβάστε για τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων της CD Project Red για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification