Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οι φήμες για το Star Wars: Squadrons

Οι φήμες για το Star Wars: Squadrons

Friday, 12 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Αργύρης Ανδριανάτος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/2a/14/star-wars-squadrons-27-1591979467.jpg
 

Οι φήμες για το Star Wars: Squadrons

Η αποκάλυψη θα γίνει σε δύο ημέρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/3/20] Τον Φεβρουάριο, το Kotaku μας ενημέρωσε ότι το Star Wars Battlefront spin-off της Respawn Entertainment ακυρώθηκε το 2019, ενώ ηταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο τέλος εκείνου του έτους και η διοίκηση της EA αποφάσισε ότι δεν ήθελε να περιμένει.

Η καλή πλευρά της αναφοράς ήταν ότι δύο καινούργια Star Wars games φέρονται να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Μια συνέχεια των Star Wars Jedi: Fallen Order της Respawn και ένα αλλο μικρότερο, πιο ασυνήθιστο παιχνίδι της EA Motive.

Το δεύτερο παιχνίδι έχει διαρρεύσει από το PSN Releases, εξαιτίας ενός λογαριασμού bot που αναφέρει τις νέες κυκλοφορίες του PlayStation 4. Το tweet δεν αποκαλύπτει τίποτα για το Maverick-ή το Project Maverick, ίσως-πέρα από τον τίτλο, αλλά η συνημμένη εικόνα δείχνει μια πτήση των X-Wings που πλησιάζει ένα Star Destroyer στη μέση του φαίνεται να είναι ένας τομέας αστεροειδών ή κάτι τέτοιο.

Μια άλλη σημαντική πληροφορία είναι ότι ο Kotaku έχει επιβεβαιώσει ότι αυτό είναι το παιχνίδι που αναπτύσσει η EA Motive.

[UPDATE: 1/6/20 - Σύμφωνα με φήμες θα ανακοινωθεί στις 2 Ιουνίου] Φαίνεται πως η ανακοίνωση ενός νέου Star Wars game από την Motive Montreal πλησιάζει.

Το φημολογούμενο νέο Star Wars ονομάζεται Project Maverick. Η εταιρία ανάπτυξης του, Motive Montreal, πρόσφατα δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter και στην πρώτη δημοσίευσή της έγραφε: “είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε πλέον στα social media και μπορούμε να μοιραστούμε το ποιοι είμαστε, και τι κάνουμε”. Διάφοροι δημοσιογράφοι από γνωστά gaming sites απάντησαν στην δημοσίευση αυτή και μια φωτογραφία του Jeff Grubb που δείχνει το πρόγραμμα των gaming ανακοινώσεων, γράφει στις 2 Ιουνίου “Mel Gibson”. Ο Mel Gibson ξέρουμε ότι είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Maverick του 1994.  

[UPDATE 2: 12/6/20 - Star Wars: Squadrons] Το Star Wars: Project Maverick θα ονομάζεται τελικά Star Wars: Squadrons, σύμφωνα με διαρροή μέσω του Xbox Live. Το προφίλ του διέρρευσε κανονικά στο δίκτυο της Microsoft.

star wars squadrons

Κατόπιν αυτού, η Electronic Arts αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ύπαρξη του παιχνιδιού και μάλιστα άνοιξε livestream για μεθαύριο, όταν θα αποκαλυφθεί το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Διαβάστε το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για αυτήν την είδηση στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification