Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Άγαλμα 2 μέτρων του Connor Kenway απ' το Assassin’s Creed 3 σε δημοπρασία

Άγαλμα 2 μέτρων του Connor Kenway απ' το Assassin’s Creed 3 σε δημοπρασία

Tuesday, 18 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/74/8a/assassins-creed-3-main-statue-44-1582047114.jpg
 

Άγαλμα 2 μέτρων του Connor Kenway απ' το Assassin’s Creed 3 σε δημοπρασία

Και είναι για καλό σκοπό.

Εάν είστε λάτρεις του Assassin’s Creed και ψάχνετε νέους τρόπους να διακοσμήσετε το σπίτι σας, η SpecialEffect σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε με την δημοπρασία ενός χειροποίητου αγάλματος σε πραγματικές διαστάσεις από το Assassin’s Creed III.

 assassins creed 3 statue

Το άγαλμα είναι του Connor Kenway και όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο SpecialEffect, για την βοήθεια σε gamers με αναπηρίες. Η επίσημη περιγραφή του αγάλματος αναφέρει: "Είναι βαμμένο στο χέρι, limited edition, επίσημο προϊόν από το Assassin’s Creed III, προσφορά της Insert Coin Clothing για το SpecialEffect. Εχει ύψος λίγο πάνω από τα δύο μέτρα, πλάτος λίγο πάνω από το ένα μέτρο και ζυγίζει 90 κιλά. Είναι αρτιμελές με κάποιες ζημιές, κάτι αναμενόμενο για άγαλμα αυτού του μεγέθους. Είναι αποθηκευμένο στις αποθήκες της Insert Coin Clothing, εκτός ηλιακής ακτινοβολίας, από το 2013".

assassins creed 3 2 statue


Μέχρι στιγμής το ποσό των προσφορών ανέρχεται περίπου στις 200 λίρες. Μπορείτε να κάνετε τις προσφορές σας εδώ.

Η περιγραφή της SpecialEffect αναφέρει: "Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία από τροποποιημένα controllers μέχρι eye-control, βρίσκουμε τρόπους ώστε άνθρωποι όλων των ηλικιών να παίζουν αναλόγως των ικανοτήτων τους. Παρέχουμε ισόβια υποστήριξη σε άτομα και συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με hardware και software developers. Έχουμε ως σκοπό να κάνουμε ότι μπορούμε για να αυξήσουμε την ποιότητα ζωής σε όσα περισσότερα άτομα με αναπηρία είναι δυνατόν".

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Odyssey στο GameWorld και συζητήστε για το Assassin's Creed III σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification