Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νέα games από την Remedy Entertainment

Νέα games από την Remedy Entertainment

Sunday, 09 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/b6/0d/contr-27-1581692440.jpg
 

Νέα games από την Remedy Entertainment

Το επόμενο video game θα συνδέεται με τα Control και Alan Wake. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 14/2/20] Η Remedy, στο πιο πρόσφατο οικονομικό δελτίο, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει τρία καινούργια game, συμπεριλαμβανομένου και ένα Destiny/Division-like live service game.

Φαίνεται πως το Control είχε μια καλή πορεία πέρσι, καθώς ο CEO της Remedy, Tero Virtala, αποδίδει την οικονομική επιτυχία της εταιρίας σε αυτό και το Alan Wake. Εξαιτίας αυτού, τρία ακόμη games βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Το πρώτο έχει ανακοινωθεί ως το single-player κομμάτι του δημοφιλούς FPS CrossFireX της Smilegate. Παρόλο που δεν το γνωρίζουν πολλοί στην Δύση, το CrossFire είναι το πιο δημοφιλές game στον κόσμο, με περισσότερους από 660 εκατομμύρια λογαριασμούς. Το CrossFireX, το οποίο θα επιμεληθεί η Remedy, θα φέρει αυτό το δημοφιλές game και στην Δύση.

Για τα υπόλοιπα δύο δεν ξέρουμε και πολλά. Δεν ξέρουμε καν το όνομα του πρώτου, μόνο ότι χρησιμοποιεί το “brand της Remedy” και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα single-player Action-Adventure, όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει η Remedy. Το δεύτερο είναι το Vanguard, το οποίο θα είναι η προσέγγιση της Remedy σε ένα live-service game. Σύμφωνα με τον Virtala, το Vanguard στοχεύει στο να συνδυάσει “long-term service-based multiplayer εμπειρίες μαζί με κάποια ιδιαίτερα στοιχεία της Remedy”.

Τα τρία αυτά projects ωστόσο δεν σηματοδοτούν το τέλος της υποστήριξης του Control, καθώς όπως και ο Virtala επεσήμανε: “οι πωλήσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο και τα δύο ανακοινωμένα expansions βρίσκονται υπό ανάπτυξη”.

[UPDATE: 9/8/20 - Το επόμενο video game θα συυνδέεται με τα Control και Alan Wake] Ο Sam Lake, Creative Director της Remedy, δήλωσε ότι το επομενο video game της εταιρείας θα συνδέεται με δύο προγενέστερα games που έχει αναπτύξει, τα Alan Wake και Control. Συγκεκριμένα πρόσθεσε ότι η υπόθεση του Alan Wake που χρονικά υποτίθεται ότι συνέβη το 2010, είναι μία από τις υποθέσεις που διερευνά το Ομοσπονδιακό Γραφείο του Control. Το Control - AWE expansion είναι το πρώτο πακέτο επέκτασης που συνδέεει Control και Alan Wake κι αυτό θα συνεχίσει.

Μένει να δούμε αν το video game που εννοεί ο Sam Lake είναι το Alan Wake 2.

Διαβάστε το review του Control και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification