Η Disney επιθυμεί να αναπτύξει games όπως τα Spiderman και Star Wars: Fallen Order

Η Disney επιθυμεί να αναπτύξει games όπως τα Spiderman και Star Wars: Fallen Order

Η Disney επιθυμεί να αναπτύξει games όπως τα Spiderman και Star Wars: Fallen Order

Έστειλε ανοικτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε έχει μία εξαιρετική ιδέα.

Μετά την αποχώρηση της Disney από την ανάπτυξη games, η εταιρεία καλεί τους developers να υποβάλλουν προτάσεις για νέους τίτλους χρησιμοποιώντας την εκτενή αρχειοθήκη της.

Ο Sean Shoptaw, Senior Vice-Principal of Games and Interactive Experiences, μιλώντας στο 2020 DICE Summit στο Λας Βέγκας, τόνισε τη νέα προσέγγιση της Disney με αναφορά στην πιθανότητα της εταιρείας να εκπροσωπηθεί ξανά στην gaming βιομηχανία.

"Είμαι εδώ για ένα συγκεκριμένο λόγο, να σας εξουσιοδοτήσω να κάνετε μοναδικά πράγματα χρησιμοποιώντας την αρχειοθήκη μας", αναφέρει ο Shoptaw. Και συνεχίζει: "Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την δύναμη της δημιουργικότητας σε όλη τη βιομηχανία". Ο Shoptaw καλεί άλλες εκδοτικές εταιρείες να "παίξουν" με τα αρχειοθήκη της Disney, η οποία έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά την απόκτηση και της 21st Century (μαζί με το gaming τμήμα της). Τονίζει δε την επιθυμία για αυθεντικές ιστορίες χρησιμοποιώντας αναγνωρισμένους χαρακτήρες και franchises, δίνοντας ως παραδείγματα τον τίτλο της Insomniac, Spider-Man και τον αντίστοιχο της Respawn, Star Wars Jedi: Fallen Order.

Η Disney έχει συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες κατά το παρελθόν. Με την Square Enix είχε συνεργασία για χρόνια αναπτύσσοντας το Kingdom Hearts όπως και για ένα exclusive τίτλο με την EA για το Star Wars. Η εμφάνιση στο DICE είναι η πρώτη φορά μετά την εσωτερική της αποχώρηση από την ανάπτυξη games που ανακοινώνει λεπτομέρειες πάνω στην καινούρια της στρατηγική.

Διαβάστε για τη φήμη που θέλει την Disney να εργάζεται πάνω σε νέα Star Wars games και συζητήστε για την εταιρεία σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification