Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Epic Games θα συνεχίσει να δίνει δωρεάν games μέσα στο 2020

H Epic Games θα συνεχίσει να δίνει δωρεάν games μέσα στο 2020

Tuesday, 14 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/b3/57/epic20games20free20games-71-1579018088.jpg
 

H Epic Games θα συνεχίσει να δίνει δωρεάν games μέσα στο 2020

Την επόμενη εβδομάδα σειρά έχει το Horace.

 

Κάνοντας ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 2018, το Epic Games Store έχει κλείσει κάτι περισσότερο από έναν χρόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα για PC games. Για να το γιορτάσει την πρώτη της χρονιά στην βιομηχανία η Epic είχε υποσχεθεί να δίνει ένα δωρεάν game κάθε δύο εβδομάδες μέσα στο 2019, το οποίο τελικά έγινε ένα με δύο games δωρεάν στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα. Παρά του ότι το πρόγραμμα με τα δωρεάν games είχε προγραμματιστεί να τερματίσει τον Δεκέμβριο η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τα εβδομαδιαία δωρεάν games και για το 2020.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, τα δωρεάν games στο Epic Games Store είναι διαθέσιμα σε όσους έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν αν φυσικά δεν έχετε ήδη. Αφού προσθέσετε τα δωρεάν games στην βιβλιοθήκη σας, μπορείτε να τα κρατήσετε μόνιμα στον υπολογιστή σας. Κάθε Τετάρτη η λίστα με τα δωρεάν games ανανεώνεται και τις εβδομάδες που μπορεί κάποιος τίτλος να είναι ακατάλληλος για τους μικρότερους το κατάστημα συνήθως προσφέρει και δεύτερο τίτλο πιο προσιτό σε μικρότερες ηλικίες.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 73 games δωρεάν από την στιγμή που ξεκίνησε το πρόγραμμα. Μερικά από τα games ήταν τα Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Witness, Alan Wake, Celeste, Superhot και πολλά ακόμα. Ακόμα και να μην έχετε αγοράσει κάποιο παιχνίδι από την πλατφόρμα μπορείτε εύκολα να έχετε μια λίστα από δωρεάν games στην βιβλιοθήκη σας αν τα μαζεύετε κάθε εβδομάδα. Σύμφωνα με την Epic Games το κόστος από τα δωρεάν games που δόθηκαν πέρυσι ξεπερνάει τα 1.400 ευρώ σε συνολική αξία.

Το Sundered: Eldritch Edition είναι ένα χαοτικό Metroidvania και είναι το τρέχον δωρεάν παιχνίδι στο Epic Games Store. Είναι διαθέσιμο μέχρι την Τετάρτη όπου θα αντικατασταθεί από το adventure με τίτλο Horace.

Διαβάστε για τα δωρεάν games της εβδομάδας και συζητήστε για την πλατφόρμα στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 darkwolf8 (Level 1) 14/01/2020 22:43
Μπραβο στην epic.Και μαλιστα καποια ηταν και πολυ καλα games.
#2 TheLuckyShamrock (Level 14) 15/01/2020 02:30
Η Epic δίνει συνέχεια παιχνιδάρες, ασχέτως αν δε μου αρέσουν εμένα προσωπικά κάποια από τα παιχνίδια που δίνει.
Notification