Το mobile RPG Fate/Grand Order "κέρδισε" το Twitter

Hot
Το mobile RPG Fate/Grand Order "κέρδισε" το Twitter

Το mobile RPG Fate/Grand Order "κέρδισε" το Twitter

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μπορεί τα Battle Royale όπως το Fortnite να κυριαρχούν πολλές φορές στα trends της πλατφόρμας του Twitter, αλλά όσον αφορά τα gaming trends άλλος ήταν ο βασιλιάς.

Σύμφωνα με αναφορά του The Washington Post, την πρώτη θέση στα πιο πολυσυζητημένα games της χρονιάς 2019 κατέκτησε το free-to-play RPG Fate / Grand Order. Tο Ιαπωνικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2015 και είναι διαθέσιμο και για τις Δυτικές χώρες. Επιπλέον να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει την ίδια θέση και την περσινή χρονιά φέρνοντας το Fortnite στην δεύτερη θέση και τις δυο χρονιές. Ωστόσο το άρθρο της ιστοσελίδας δεν αναφέρεται σε ακριβή νούμερα, ενώ οι μετρήσεις γίνονται με το πόσες ξεχωριστές αναφορές έχουν γίνει ανά παιχνίδι μέσα στην χρονιά. Συνολικά οι αναφορές σε games ήταν πάνω από ένα δισεκατομμύριο την χρονιά που μας πέρασε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το top 10 με τα πιο πολυσυζητημένα games του 2019.

1. Fate/Grand Order
2. Fortnite
3. Final Fantasy
4. Identity V
5. Granblue Fantasy
6. Ensemble Stars
7. Monster Strike
8. PlayerUnknown’s Battlegrounds
9. Minecraft
10. Super Smash Bros.

Διαβάστε επίσης για τις επιθέσεις σε λογαριασμούς Twitter υπαλλήλων της EA Sports.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification