Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Sunday, 08 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/4c/10/alinity-dog-21-1575818228.jpg
 

Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Επειδή ο σκύλος της την μύριζε τις ημέρες της περιόδου.

Η PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), εταιρεία που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων, κατηγορεί την Twitch streamer Alinity για "κακομεταχείριση ζώου" και ζητάει από το Twitch να την κάνει ban.

Μέσα στο 2019, η Alinity έδωσε βότκα στη γάτα της και την πέταξε κάπως...άκομψα εκτός πλάνου. Έκτοτε, η PETA έχει βάλει στο μάτι το κανάλι της, ζητώντας από το Twitch να την banάρει, χωρίς όμως επιτυχία.

Αυτή τη φορά, η PETA επανέρχεται καθώς σε διάφορα livestreams της είδε τον σκύλο της να...την μυρίζει στο ευαίσθητο σημείο κατ' επανάληψη και να δείχνει ότι έχει ορέξεις.

 

Η Alinity απάντησε ότι κάνει livestreams 6 ημέρες την εβδομάδα. "Αυτό σημαίνει ότι θα έχω 12 φορές περίοδο τον χρόνο και 48 ημέρες broadcast με περίοδο!" προσθέτοντας ότι το αίτημα της PETA "είναι γελοίο".

 

 

Αντίθετα, ο streamer Jon Grim έλαβε ένα ban από το Twitch για 7 ημέρες επειδή ανέβασε ένα σκίτσο για να σατιρίσει την Alinity και τον σκύλο της.

Δείτε τα μαζικά bans της Blizzard στο Twitchτι έδειξε ένας streamer και έγινε ban στο Twitch και συζητήστε για την πλατφόρμα στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification