Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Sunday, 08 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/4c/10/alinity-dog-21-1575818228.jpg
 

Η PETA ζητάει από το Twitch να κάνει ban την Alinity

Επειδή ο σκύλος της την μύριζε τις ημέρες της περιόδου.

Η PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), εταιρεία που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων, κατηγορεί την Twitch streamer Alinity για "κακομεταχείριση ζώου" και ζητάει από το Twitch να την κάνει ban.

Μέσα στο 2019, η Alinity έδωσε βότκα στη γάτα της και την πέταξε κάπως...άκομψα εκτός πλάνου. Έκτοτε, η PETA έχει βάλει στο μάτι το κανάλι της, ζητώντας από το Twitch να την banάρει, χωρίς όμως επιτυχία.

Αυτή τη φορά, η PETA επανέρχεται καθώς σε διάφορα livestreams της είδε τον σκύλο της να...την μυρίζει στο ευαίσθητο σημείο κατ' επανάληψη και να δείχνει ότι έχει ορέξεις.

 

Η Alinity απάντησε ότι κάνει livestreams 6 ημέρες την εβδομάδα. "Αυτό σημαίνει ότι θα έχω 12 φορές περίοδο τον χρόνο και 48 ημέρες broadcast με περίοδο!" προσθέτοντας ότι το αίτημα της PETA "είναι γελοίο".

 

 

Αντίθετα, ο streamer Jon Grim έλαβε ένα ban από το Twitch για 7 ημέρες επειδή ανέβασε ένα σκίτσο για να σατιρίσει την Alinity και τον σκύλο της.

Δείτε τα μαζικά bans της Blizzard στο Twitchτι έδειξε ένας streamer και έγινε ban στο Twitch και συζητήστε για την πλατφόρμα στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification