H Sony κατηγορείται για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

H Sony κατηγορείται για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

H Sony κατηγορείται για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

Σε μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε και η ομοιότητα με το πρωτότυπο είναι τεράστια.

Η Sony κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο που συμμετείχαν διάφοροι τίτλοι του PlayStation 4 και κατηγορείται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Το promo βίντεο της Ιαπωνικής εταιρείας είχε κυκλοφορήσει από την Sony Interactive Entertainment Japan Asia και περιλάμβανε 16 games της κονσόλας, όμως κατηγορήθηκε για το animation ανάμεσα στα clips. Ένα site που ασχολείται με το Animation το Catsuka, δημιούργησε βίντεο για να συγκρίνει το πρωτότυπο με το παρόν και η ομοιότητα είναι τεράστια.

Σύμφωνα με αναφορά, ο υπεύθηνος για το animation του βίντεο ήταν ο Kevin Bao, ο οποίος έχει επίσης κατηγορηθεί ξανά για υποκλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στο παρελθόν.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις κατηγορίες. Είναι άγνωστο επίσης το αν τα animations ήταν δημιούργημα της ίδιας της εταιρία ή freelancer συνεργατών της.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα για την Sony και τα σχέδια της για τις φορητές κονσόλες και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.