To gaming community συνασπίζεται για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Hot
To gaming community συνασπίζεται για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

To gaming community συνασπίζεται για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Η φιλανθρωπική κίνηση παρακινήθηκε από υπαλλήλους της Big Fish Games.

Όσοι προβαίνουν σε αγορές σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων γνωρίζουν πως αυτή την περίοδο του έτους οι εταιρείες συχνά προσφέρουν διάφορες φιλανθρωπικές κινήσεις. Όμως η Big Fish Games δεν ζήτησε από κανέναν ούτε ένα cent.

Η εταιρεία έκανε δωρεά το ποσό των 225.000 δολαρίων στον οργανισμό National Breast Cancer Foundation ( Εθνικός Οργανισμός Καρκίνου του Μαστού) και προσκάλεσε τους παίκτες της να παρευρεθούν για να γιορτάσουν την φιλανθρωπία παίζοντας απλά μεταξύ τους και χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

BIGFISH NBCF PINKDAY2019 Team in Shirts.0

Ο πρόεδρος της Big Fish Games, Jeff Karp δηλώνει: “Η πλειοψηφία των παικτών μας είναι γυναίκες και μέσα στα χρόνια που πέρασαν, ακούσαμε αρκετές ιστορίες για ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές, όπως θεραπείες για τον καρκίνο, έβρισκαν παρηγοριά στα games μας. Θέλουμε να δώσουμε βάση σε αυτό το θέμα γιατί είναι ζωτικής σημασίας.”

Μερικά από τα games της εταιρείας είναι τα Gummy Drop, Cooking Craze και Big Fish Casino. Όμως αυτό με την μεγαλύτερη ανάπτυξη είναι το RPG Decurse.

Ο Jeff Karp συνεχίζει: “Οι παίκτες του Decurse έχουν συνηθίσει να δουλεύουν μαζί και να αγωνίζονται για συλλογικούς σκοπούς κατά την διάρκεια της προόδου τους in game. Πιστεύουμε ότι αυτή η εμπειρία έχει βοηθήσει.”

Πρόσθεσε ότι η φιλανθρωπική κίνηση παρακινήθηκε από υπαλλήλους της εταιρείας.

“Η ιδέα ξεκίνησε από έναν υπάλληλο ο οποίος πρότεινε να γίνει ένα event μέσα σε ένα game. Όταν μαθεύτηκε από τους υπόλοιπους εργαζόμενους ότι δουλεύουμε πάνω σε φιλανθρωπικό πρόγραμμα, σιγά σιγά όλο και περισσότεροι ήθελαν να συμμετέχουν .”

Η εταιρεία επίσης φτιάχνει kits ελπίδας για τους ασθενείς. Ο Jeff Karp προσθέτει “Με αυτή τη καμπάνια θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα ενοποιήσει το community γύρο από έναν σκοπό που μας αφορά τους περισσότερους από εμάς. Πολλοί παίκτες μοιραστήκαν τις ιστορίες τους και είναι πολύ ισχυρό να βλέπεις πως οι άνθρωποι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με λόγια συμπαράστασης και ελπίδα μέσω των posts.”

Διαβάστε επίσης για τους gamers που ξόδεψαν 8.980 ευρώ στο GameStop για να κάνουν δωρεά σε νοσοκομείο παίδων. 

Συζητήστε για την Big Fish Games στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification