Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H εταιρία ανάπτυξης Rocketwerkz προσφέρει ατέλειωτες διακοπές στους εργαζομένους της

H εταιρία ανάπτυξης Rocketwerkz προσφέρει ατέλειωτες διακοπές στους εργαζομένους της

Monday, 02 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dc/11/77/day-z-rocketwerkz-gameworld-97-1575294464.jpg
 

H εταιρία ανάπτυξης Rocketwerkz προσφέρει ατέλειωτες διακοπές στους εργαζομένους της

Όπως ανακοινώσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της.

H εταιρία ανάπτυξης Rocketwerkz είναι γνωστή για την κυκλοφορία του DayZ και σήμερα έρχεται να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση μέσω του επικεφαλής της, Dean Hall.

Επιπλέον η εταιρία έχει κυκλοφορήσει το VR Shooter Out of Ammo και το building – management Simulator, Stationeers. Τα γραφεία της βρίσκονται στην Νέα Ζηλανδία και απ ότι φαίνεται έχει βγει για τα καλά στην αναζήτηση προσωπικού. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας, οι εργαζόμενοι που θα προσληφτούν, θα έχουν 80.000 δολάρια ετησίου εισοδήματος και απεριόριστη περίοδο διακοπών. Ωστόσο, επειδή η συγκεκριμένη προσφορά είναι αρκετά τραβηγμένη και κοινή υποψίες, ο Dean Hall θέλησε να εξηγήσει γιατί η εταιρία του προσφέρει τις συγκεκριμένες δυνατότητες.

"Μπορείς να έχεις 30 άτομα που θα εργάζονται σε project των 20 και 30 εκατομμύριων δολαρίων έχοντας τους αρκετή εμπιστοσύνη. Αν τους εμπιστεύεσαι τόσο μεγάλα πόσα τότε γιατί να τους εμπιστευτείς την διαχείριση του χρόνου τους και του εισοδήματος τους. Σε αυτή την ιδέα βασίζεται η πρόταση μας. Έρχομαι στις 23 Δεκεμβρίου και βλέπω κάποιους ακόμα να δουλεύουν και τους ρωτά γιατί είναι εδώ και δεν είναι με την οικογένεια τους. Αυτό που μου απαντούν είναι ότι κρατούν τις μέρες της άδειας τους ώστε να τις πάρουν όταν και τα παιδιά τους δεν θα έχουν σχολείο, για να μπορέσουν να πάνε όλοι μαζί στα Fiji. Αυτό είναι ανοησία".

H εταιρία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι εργαζόμενοι ενδέχεται να παίρνουν λιγότερες ημέρες διακοπών σε περίπτωση που δεν υπάρχει όριο, σε σύγκριση με τον περιορισμό των τεσσάρων εβδομάδων σε έναν χρόνο που ίσχυε παλιά. Ωστόσο όπως επισημαίνει ο Dann, δεν θα έχουν όλοι τα ιδία προνόμια καθώς κάποιοι νεοεισαχθέντες στην εταιρία δεν θα μπορούν να έχουν τα ιδία δικαιώματα με τους παλαιότερους. Θα πρέπει να κερδίσουν τα δικαιώματα τους ώστε να τα εκμεταλλευτούν αργότερα. Τέλος η εταιρία έχει τρεις διαφορετικές κατηγορίες εργαζομένων που διαχωρίζονται σε Junior staff, second tier staff και third tier staff. Η πρώτη κατηγορία έχει συγκεκριμένα ωράρια και περιορισμένες ημέρες διακοπών και αδειών λόγο ασθένειας. Η δεύτερη ομάδα έχει απεριόριστες άδειες σε περίπτωση ασθένειας και περιορισμένες ημέρες διακοπών, Τέλος, η τρίτη ομάδα έχει απεριόριστες ημέρες διακοπών και ξεκούρασης.

Διαβάστε επίσης το review του DayZ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification