Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: To Silent Hills ίσως να έστελνε emails σε χρήστες

Φήμη: To Silent Hills ίσως να έστελνε emails σε χρήστες

Monday, 02 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/c4/11/silent-hills-email-rumor-gameworld-62-1575290198.jpg
 

Φήμη: To Silent Hills ίσως να έστελνε emails σε χρήστες

Ακόμα και όταν ο αυτοί δεν θα ήταν συνδεδεμένοι στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί μια φήμη σχετικά με το Silent Hills το οποίο ακούγεται ότι θα στέλνει πραγματικά μηνύματα και emails στους παίκτες, ακόμα και όταν αυτοί δεν θα είναι συνδεδεμένη στο παιχνίδι.

Η φημολογία ξεκίνησε από την παραγωγό μια από τους συγγραφείς του παιχνιδιού, Alanah Pearce. Η παραγωγός έγινε δέκτης πολλών μηνυμάτων στο Twitter, τα οποία της ζητούσαν να αποκάλυψη μια πληροφορία για το παιχνίδι που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Η ιδία έδωσε τελικά την απάντηση της με ένα tweet στο οποίο αναφέρει: "Άκουσα ότι το Silent Ηills θα σας ζητούσε μια σχετική αδεία κατά την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς θα αλληλεπιδρούσε με τους χρηστές σε πραγματικό χρόνο, στέλνοντας email στους λογαριασμούς τους. Τα μηνύματα θα αποστέλλονταν από χαρακτήρες του παιχνιδιού ακόμα και όταν οι παίκτες θα ήταν αποσυνδεδεμένοι από το παιχνίδι".


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα ανέβαζε πολύ την εμπειρία του παιχνιδιού εάν τελικά ισχύει και σίγουρα θα έκανε πιο φρικιαστική και ρεαλιστική την εμπειρία των παικτών, αφού δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε το preview του P.T. και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification