Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οι πιθανότητες να υπάρξει Death Stranding sequel αυξάνονται

Οι πιθανότητες να υπάρξει Death Stranding sequel αυξάνονται

Monday, 02 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/26/ca/death-stranding-sequel-gameworld-91-1575283935.jpg
 

Οι πιθανότητες να υπάρξει Death Stranding sequel αυξάνονται

 

Το story δεν θα αποτελεί αποκλειστικά συνεχεία του πρώτου παιχνιδιού.

 

Η πρώτη προσπάθεια του Kojima να μας εντυπωσιάσει, μετά την αποχώρηση του από την Konami στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο τίτλος που κυκλοφόρησε αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους που έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά η Sony.

Η φημολογία ότι ο επιτυχημένος developer σκαφτόταν την συγγραφή ενός sequel του Death Stranding είχε ακουστεί πριν ακόμα κυκλοφορήσει αυτό. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε στην ιστοσελίδα του Variety, ο Kojima μίλησε για την στενή φίλια του με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού Norman Reedus και επισήμανε ότι οι σκέψεις τους για ένα sequel του Death Stranding αληθεύουν.  Επιπλέον, επεσήμανε ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει ξανά με τον Reedus. Βεβαια δεν ξεκαθάρισε εάν το sequel θα ξεκινά μια ιστορία από την αρχή ή θα αποτελεί συνεχεία του πρώτου παιχνιδιού, αλλά επισήμανε ότι δεν θέλει η ιστορία του επόμενου game να ξεκινά ακριβώς από εκεί που σταματά αυτή του Death Stranding.

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification