Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Microsoft θέλει να αιφνιδιάσει την Sony με το Project Scarlett

H Microsoft θέλει να αιφνιδιάσει την Sony με το Project Scarlett

Monday, 02 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/4c/a6/sony-vs-microsoft-gameworld-30-1575281214.jpg
 

H Microsoft θέλει να αιφνιδιάσει την Sony με το Project Scarlett

Μια μάχη από development kits.

Πλέον όλοι μας έχουμε δει το development kit του PlayStation 5. Αυτό έχει εξάψει την περιέργεια μερικών που αναρωτιούνται το πώς μπορεί να μοιάζει το development kit του πολυαναμενόμενου Xbox Scarlett. Σύμφωνα με τον Tom Warren, συντάκτη της The Verge, “σχεδόν κανείς δεν το έχει δει”.
Όταν ερωτήθηκε λοιπόν για τα development kits του Xbox Scarlett, ο ίδιος απάντησε:

“Είναι ελάχιστοι όσοι έχουν στην κατοχή τους Xbox Scarlett development kit και αυτοί οι ελάχιστοι είναι δυσεύρετοι. Για αυτό και ακούτε αυτές τις ανοησίες για το ότι δεν είναι τόσο δυνατά σε επίδοση και τα συναφή. Η Microsoft θέλει να αιφνιδιάσει την Sony αυτή τη φορά.”

Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον tweet που δίνει μια οπτική για τα πλάνα της Microsoft όσον αφορά την επόμενη κονσόλα της. Είναι γνωστό ότι στην τωρινή γενιά η Sony πήρε το προβάδισμα στις αρχές. Ο Ιαπωνικός κολοσσός είχε αιφνιδιάσει την Microsoft με ένα έκτακτο συμβούλιο για το PlayStation στις αρχές του 2013 και από εκείνο το σημείο και έπειτα ακολούθησε το ένα χτύπημα μετά το άλλο εναντίων του Xbox μέχρι και την κυκλοφορία των δύο κονσόλων.
Υποθέτουμε ότι λέγοντας “Η Microsoft θέλει να αιφνιδιάσει την Sony αυτή τη φορά” o Tom Warren εννοεί ότι η Microsoft θέλει να αντιμετωπίσει την Sony σώμα με σώμα αυτή τη φορά. Με το να κρατάει τα development kits έκτος κοινής θέας, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer θέλει να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά για την παρτίδα.

Φυσικά τα φαινόμενα δείχνουν ότι η Sony έχει ένα μικρό προβάδισμα για την ώρα, αφού οι εικόνες των development kits του PS5 έχει αρκετό καιρό που κάνουν βόλτες στο internet.

Όπως και να έχει, οι επερχόμενοι μήνες θα έχουν πολύ ζουμί. Το 2020 θα είναι ένα έτος με πολλά δρώμενα στον χώρο των video games, όμως μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες από την τωρινή κατάσταση ώστε να διαμορφώσουμε μια πρώτη εικόνα.

Διαβάστε για την σπόντα της Sony προς την Microsoft και συζητήστε για τη Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification