Ειδήσεις RPG Φήμη: Το Final Fantasy XIV Online είναι σε ανάπτυξη για PS5

Φήμη: Το Final Fantasy XIV Online είναι σε ανάπτυξη για PS5

Thursday, 21 Nov 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ea/08/8c/final-fantasy-xiv-32-1574360381.jpg
 

Φήμη: Το Final Fantasy XIV Online είναι σε ανάπτυξη για PS5

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Final Fantasy UK Fans στο Twitter.

Tο Final Fantasy XIV Online θα μπορούσατε να το παίξετε έτσι κ αλλιώς στο PS5 λόγο της συμβατότητας του με τις κονσόλες παλαιότερων γενεών. Όμως από ότι φαίνεται η Square Enix έχει μεγαλύτερα πλάνα για το δημοφιλέστερο MMO στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σε μια μάζωξη από fans στο Λονδίνο ο director Naoki Yoshida υποτίθεται ότι ανέβηκε στη σκηνή και ανακοίνωσε επίσημα ότι το Final Fantasy XIV Online αναπτύσσεται για την επόμενη κονσόλα της Sony.

Προς το παρόν η μόνη απόδειξη που έχουμε έρχεται από τον λογαριασμό Final Fantasy UK Fans στο Twitter. Τον συγκεκριμένο λογαριασμό δεν το διαχειρίζεται η εταιρία, οπότε οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες. Αναμένουμε επιβεβαίωση από την Square Enix για το κατά πόσο αληθεύουν οι πληροφορίες.

Αν και το πιθανότερο είναι να μην ανακοινωθεί κάτι επίσημα στο κοντινό μέλλον αν υποθέσουμε ότι η Sony θέλει να αποκαλύψει πρώτα την κονσόλα στις αρχές του 2020 και έπειτα να επιτρέψει σε εταιρίες ανάπτυξης να ανακοινώσουν νέα games, remasters και οτιδήποτε αφορά το PS5.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XIV και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification