Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Divinity Original Sin: The Board Game

Divinity Original Sin: The Board Game

Saturday, 07 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4b/20/9e/divinity-def-edition-board-45-1574335007.jpg
 

Divinity Original Sin: The Board Game

Ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο του. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 21/11/19] H Larian Studios μπορεί να είναι απασχολημένη με το Baldur's Gate III αυτή την εποχή, όμως δεν εγκαταλείπει το Divinity Original Sin.

Μαζί με την Lynnvander Studios δημιούργησαν ένα επιτραπέζιο του διάσημου RPG στο Kickstarter. To επιτραπέζιο Divinity Original Sin: The Board Game είναι για 1 μέχρι 4 παίκτες και οι επιλογές που κάνετε κάθε φορά θα επηρεάσουν τις μελλοντικές παρτίδες σας στο νέο expansion. Θα ξεκινάτε ως ένας από τους τέσσερις Origin χαρακτήρες και σιγά σιγά θα προστεθούν και άλλοι. Η μάχη είναι παρόμοια με τον ομώνυμο τίτλο και χρησιμοποιείτε items και skills για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας.

Μαζί με το επιτραπέζιο θα πάρετε και έναν κωδικό τον οποίο θα στείλετε στην Lynnvander Studios αφού το τερματίσετε ώστε να συγκεντρώσει τις επιλογές του community και να χτίσει τα μελλοντικά expansion πάνω σε αυτό, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, αφού έχετε την δυνατότητα να επηρεάζετε με τις αποφάσεις σας την πορεία του επιτραπέζιου. Το Divinity Original Sin: The Board Game θα είναι διαθέσιμο στο Kickstarter για 29 μέρες ακόμα και η βασική έκδοση θα κοστίζει 120€.

[UPDATE: 7/12/19 - Ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο του] Μετά την τεράστια επιτυχία του Divinity Original Sin: The Board Game στο Kickstarter, η Larian Studios θα “αποφασίσει ποιο είναι το επόμενο βήμα”.

Λίγες εβδομάδες πριν η Lynnvader Studios σε συνεργασία με την Larian Studios λάνσαραν το Divinity Original Sin: The Board Game στο Kickstarter, ώστε να πάρει χρηματοδότηση από τους fans του game και η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική. Μέσα σε δυο εβδομάδες το project τους στο Kickstarter έχει φτάσει τα 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ αρχικός στόχος τους ήταν τα 160.000 δολάρια. Μένουν 13 ημέρες μέχρι να κλείσει η crowdfunding καμπάνια τους.

Μετά από αυτό το τεράστιο πλεόνασμα, η Larian Studios έκανε κάποιες δηλώσεις. “Ότι προστεθεί αυτή την στιγμή στο game, θα είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε υπολογίσει αρχικά. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι κάτι το οποίο θα ταιριάζει στο ύφος του game και θα το βοηθήσει.” Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο η Larian Studios δήλωσε ότι θα ανακοινώσει σύντομα τις προσθήκες.

Διαβάστε περισσότερα για το Divinity Original Sin και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification