Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O δημιουργός του Shenmue μιλάει για το επόμενο παιχνίδι

O δημιουργός του Shenmue μιλάει για το επόμενο παιχνίδι

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4e/88/0f/yu-suzuki-shenmue-4-gameworld-30-1574270376.jpg
 

O δημιουργός του Shenmue μιλάει για το επόμενο παιχνίδι

Θέλει το story να παραμείνει στις περιπέτειες του Ryo.

Με το Shenmue 3 να κυκλοφορεί πριν από λίγες ημέρες και να ολοκληρώνει μια 20ετη αναμονή, ο δημιουργός του παιχνιδιού, Yu Suzuki αναφέρθηκε στις ιδέες του για το Shenmue 4.

Αναφερόμενος στην ιστορία που θα περιέχει κάποιο επερχόμενο παιχνίδι της σειράς είπε στο Metro UK τα εξής: "Για όσους εύχονται να παραμείνει ζωντανό το Shenmue, έχω να τους πω ότι προσωπικά δεν θα παραιτηθώ και συνεχίσω ο ταξίδι μου μέχρι αυτή η ιστορία να ολοκληρωθεί. Η ιστορία του Shenmue 3 είναι μαζί σας και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την σειρά των ιστοριών του Ryo και να δούμε νέες περιπέτειες στο Shenmue 4".

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Yu είχε απαντήσει σε ερωτήσεις χρηστών στο Reddit λέγοντας πως η ιστορία του αποτελείται από 11 κεφάλια, ενώ ανέφερε ότι έχει σκοπό να ολοκληρώσει την σειρά Shenmue σε τέσσερα ή πέντε παιχνίδια. Σημειώνει επίσης ότι εάν ήταν εφικτό θα παρέμενε στο πλάνο των 11 παιχνιδιών.

 

Διαβάστε για τα Shenmue 1 και 2 Remastered. Συζητήστε για το Shenmue III σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification