Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Amy Hennig ξεκίνησε να εργάζεται στην Skydance Media

Η Amy Hennig ξεκίνησε να εργάζεται στην Skydance Media

Tuesday, 19 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/5f/d1/henning-amy-44-1574160772.jpg
 

Η Amy Hennig ξεκίνησε να εργάζεται στην Skydance Media

Η συγγραφέας των Uncharted δουλεύει πάνω σε νέες κυκλοφορίες για τις streaming πλατφόρμες.

 

Η Αmy Hennig θα ξεκινήσει να εργάζεται στην Skydance Media, την εταιρία παραγωγής του Mission: Impossible - Fallout και Terminator: Dark Fate.

Η Hennig είναι γνωστή για την δουλειά της ως συγγραφέας και σκηνοθέτης των τριών πρώτων κυκλοφοριών Uncharted της Naughty Dog και μαζί με τον Julian Beak της έχει ανατεθεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα στην Skydance στο San Fransisco. Ο σκοπός αυτής της ομάδας είναι να δημιουργήσει νέες κινηματογραφικές εμπειρίες με ενδιαφέρουσα ιστορία και πλοκή χρησιμοποιώντας γραφικά από PC για νέες streaming πλατφόρμες.

“ Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία με εντυπωσιακά γραφικά που θα θέσει τις βάσεις για έναν νέο τύπο σειράς” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις της Hennig που σύμφωνα με το Τwitter της είναι πλέον πρόεδρος στο New Media κομμάτι της Skydance Media. Η Ηennig είχε προσληφθεί από την EA το 2014 για μια μυστική Star Wars κυκλοφορία με το όνομα Ragtag, αλλά αποχώρησε όταν άλλαξε η κατεύθυνση της αρχικής κυκλοφορίας τον Οκτώβρη του 2017. Στο παρελθόν επίσης η Hennig είχε τονίσει ότι πιθανόν οι streaming πλατφόρμες να είναι το μέλλον του gaming, γεγονός που εξηγεί γιατί ενδιαφέρθηκε να δουλέψει στην Skydance Media.

Διαβάστε περισσότερα για την Amy Hennig και τα Uncharted και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification