Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Everwild από την Rare

Everwild από την Rare

Thursday, 23 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/53/a0/everwild-london-69-1573765261.jpg
 

Everwild από την Rare

Νέο τρέιλερ στο Xbox Series X event. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/11/19] Η Rare, εταιρεία ανάπτυξης που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Sea Of Thieves, ενώ παλιότερα μας έχει χαρίσει και άλλα επιτυχημένα games, ανακοίνωσε το Everwild.

Το νέο αυτό παιχνίδι της Βρετανικής εταιρείας, η οποία ανήκει στη Microsoft, αποκαλύφθηκε στο event X019 της Microsoft στο Λονδίνο. Η Microsoft απλά ανακοίνωσε ότι: "Πρόκειται για ένα πραγματικά αυθεντικό και ιδιαίτερο παιχνίδι που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Εστιάζει στο να σας δώσει μια εμπειρία η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε με νέες μεθόδους σε έναν μαγικό και φυσικό κόσμο, ενώ θα μπορείτε ακόμα και να μοιραστείτε τις εμπειρίες αυτές".

[UPDATE: 23/7/20 - Νέο τρέιλερ] Στα πλαίσια του Xbox Series X event, η Rare και η Microsoft παρουσίασαν το νέο τρέιλερ του Everwild.

Το Everwild θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X, Xbox One και PC, ενώ οι συνδρομητές του Game Pass θα μπορούν να το αποκτήσουν χωρίς επιπλέον κόστος, όπως και όλα τα first-party games του Xbox.

Συζητήστε για το Everwild στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification