Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Bethesda εξαγοράζει την Human Head Studios

H Bethesda εξαγοράζει την Human Head Studios

Wednesday, 13 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0a/2b/2d/bethesda-human-head-roundhaouse-studios-gameworld-26-1573664961.jpg
 

H Bethesda εξαγοράζει την Human Head Studios

Καλωσόρισες Roundhouse Studios.

Η εταιρία ανάπτυξης Bethesda αποφάσισε ουσιαστικά να "εξαγοράσει" την επίσης εταιρία ανάπτυξης Human Head η οποία πρόσφατα έριξε οριστικά τίτλους τέλους.

Αφού λοιπόν η εταιρία που ανέπτυξε το Prey θεωρήθηκε ως μια τελειωμένη περίπτωση, η Bethesda βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει περισσότερο τα φτερά της στην αγορά. Συγκεκριμένα προσέλαβε όλο το προϊόν προσωπικό της Human Head και ίδρυσε μια νέα εταιρία με όνομα Roundhouse Studios. Σύμφωνα με την με τον Chris Rhinehart, διευθυντή δημιουργίας και παραγωγικότητας του Roundhouse: "Η εταιρία ξεκινά δουλεία για τα νέα projects, με ταχύτατους ρυθμούς.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να αφήσουμε πίσω μας την Human Head Studios και να την κλείσουμε οριστικά, αφού η πορεία μας ήταν καταστροφική σε αντίθεση με το πάθος και την δημιουργικότητα που είχαμε σαν ομάδα. Απευθυνθήκαμε για βοήθεια προς τους φίλους που είχαμε στην Bethesda και αυτοί παρατήρησαν ότι είχαμε παρόμοιο πάθος και ενέργεια σαν ομάδα. Η δομη της Roundhouse Studios σχεδιάστηκε έτσι ώστε η Bethesda προφέρει θέσεις εργασίας σε κάθε έναν από τους εργαζομένους της Human Head. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μείναμε σταθεροί σαν ομάδα και θα συνεργαστούμε μαζί με μια εταιρία που ήδη γνωρίζαμε και θαυμάζαμε".

Να σημειωθει ότι η Human Head είχε κυκλοφορήσει το Prey και εργαζόταν ήδη για την κυκλοφορία ενός sequel, ενώ επίσης συμμετείχε στην δημιουργία των The Quiet Man, Rune, Batman: Arkham Origins και BioShock Infinite. Η τελευταία κυκλοφορία της εταιρίας ήταν το Rune. H Roundhouse είναι η δεύτερη εταιρία που θα συμπεριλήφθη κάτω από την στέγη της Bethsda μετά από την Alpha Dog Games.

Διαβάστε επίσης για την προσθήκη συνδρομής στο Fallout 76 και συζητήστε για την Bethesda στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification