To "Surprise Me" button έρχεται στο Xbox One

Hot
Φοίβος Καρκάνης
To "Surprise Me" button έρχεται στο Xbox One

To "Surprise Me" button έρχεται στο Xbox One

Θα επιλέγει τυχαία έναν τίτλο από το library σας για να παίξετε.

Oι χρήστες του Xbox One ίσως παρατήρησαν ένα νέο “surprise me” κουμπί στο ταμπλό του μενού, το οποίο αμα πατήσετε το Xbox One σας θα επιλέξει τυχαία έναν τίτλο από τη library σας για να παίξετε.

Αυτή η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη για όσους δήλωσαν συμμετοχή στο Microsoft Insider testing program. Θα την βρείτε αν πάτε στο My Games & Apps section δίπλα στο search. Aυτή η επιλογή παρατηρήθηκε πρώτα από τον Filthy_Firestarter στο Reddit ο οποίος συμμετείχε στο Alpha Skip-Ahead test της Μicrosoft. “Δεν θα ξεκινάει τον τίτλο που επέλεξε αυτόματα αλλά θα εμφανίζει ένα popup που θα μπορείτε να το ξεκινήσετε από εκεί” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του. Χρήσιμο σε περίπτωση που επέλεγε για εσάς κάτι που έχετε βαρεθεί ή δεν θέλετε γενικά να παίξετε.

Διαβάστε επίσης για την τετραήμερη εργασία στην Μicrosoft της Ιαπωνίας και συζητήστε για τις αποφάσεις της εταιρίας στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification