Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Aκυρώθηκε το event για το Pokemon Sword and Shield

Aκυρώθηκε το event για το Pokemon Sword and Shield

Tuesday, 12 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/4b/a7/sword-and-shield-switch-97-1573556636.jpg
 

Aκυρώθηκε το event για το Pokemon Sword and Shield

Για τεχνικούς λόγους σύμφωνα με την Game Freak.

Αυτή την Παρασκευή στο Sunshine City Fountain Square του Τόκυο θα διοργανωνόταν ένα μεγάλο event για την κυκλοφορία του Pokemon Sword and Shield.

Όμως, σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης, η εκδήλωση ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους χωρίς όμως να δοθούν παραπάνω πληροφορίες. “ Το event για την κυκλοφορία του Pokemon Sword and Shield στις 15 Νοεμβρίου στο Sunshine City Fountain Square του Τόκυο δυστυχώς θα ακυρωθεί για τεχνικούς λόγους. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο που σκόπευε να παραστεί στην διοργάνωση.” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις. Αυτό είναι κάπως ασυνήθιστο για την Game Freak αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρξαν αρκετές εντάσεις από όταν ανακοινώθηκε ότι ο καινούργιος τίτλος δεν θα έχει local Pokedex. Πιθανόν λοιπόν η εταιρία με αυτή την ενέργεια να ήθελε να αποφύγει ένα δημόσιο event όπου θα υπήρχαν αντιδράσεις αλλά και αρνητικά συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα για το Pokemon Sword and Shield και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification