Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Συνεργασία Tencent και Nintendo

Συνεργασία Tencent και Nintendo

Sunday, 10 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7f/3a/a9/nintendo-tencent-36-1573407960.jpg
 

Συνεργασία Tencent και Nintendo

Με σκοπό την προσέλκυση console gamers σε Αμερική και Ευρώπη.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνηση της Κίνας, να επιβάλει σε ανήλικους να παίζουν 90 λεπτά και όχι 22:00-08:00, η Κινέζικη εταιρεία Tencent ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να επεκταθεί και εκτός των ορίων της χώρας της.

Πιο συγκεκριμένα, θα συνεργαστεί με την Nintendo "για να μάθει σχετικά με την ανάπτυξη των console games που θα στοχεύουν σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς gamers", όπως αναφέρει η σχετική δήλωση στην Wall Street Journal. Σύμφωνα με αναλυτές, στόχος της Tencent είναι να δημιουργήσει games με...χαρακτήρες της Nintendo και να διδαχθεί για το game design από τους developers της Ιαπωνικής εταιρείας. Είναι πολύ πιθανό να δούμε νέα games της Tencent για το Switch ή για κινητά, κάτι που μπορεί ήδη να εκπληρώνει άριστα.

Η Nintendo συνηθιζει να αναπτύσσει τα games μόνη της και το να μοιραστεί την τεχνογνωσία της είναι κάτι το ασυνήθιστο. Βέβαια, εφόσον η Tencent έχει ήδη αγοράσει μετοχές από τις εταιρείες Epic Games (40%), Riot Games, Ubisoft (5%), Activision Blizzard (5%) και δεκάδων ακόμη publishers, δεν αποκλείεται να έχει ήδη αγοράσει ένα μικρό ποσοστό και από την Nintendo.

Επίσης, ο αναλυτής Daniel Ahmad, δήλωσε στην Wall Street Journal ότι οι γυναίκες "καθοδηγούν σημαντικά την gaming βιομηχανία και οι Κινέζοι developers δεν έχουν στραφεί μόνο στην ανάπτυξη νέων games που στοχεύουν σε γυναίκες, αλλά αλλάζουν και τα ήδη υπάρχοντα games τους ώστε να απευθυνούν σε αυτό το κοινό". Πρόσφατα η Nintendo έδωσε οδηγίες στους εξωτερικούς developers της να εστιάσουν σε games που έχουν απήχηση σε νεαρές γυναίκες, όπως games με ρομάντσο, ένα είδος που έχει πολλούς fans, ειδικά στην Κίνα.

Διαβάστε για τα χιλιάδες bans των cheaters του PUBG Mobile από την Tencent και τους ανήλικους gamers στο PUBG Mobile που παίζουν με ειδικό σύμβολο. Συζητήστε για το PUBG στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε το review του PUBG Mobile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification