Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Sony: "Η μετάβαση από το retail στα ψηφιακά games είναι πολύ ευχάριστη"

Sony: "Η μετάβαση από το retail στα ψηφιακά games είναι πολύ ευχάριστη"

Friday, 08 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/65/20/5f/sony-ceo-jim-ryan-42-1573240999.jpg
 

Sony: "Η μετάβαση από το retail στα ψηφιακά games είναι πολύ ευχάριστη"

Αναφέρει ο CEO της Sony σε πρόσφατη συνέντευξη.

O Jim Ryan, CEO της Sony είπε σε συνέντευξη του, “Είναι στην ανθρώπινη φύση να βλέπουμε τις αλλαγές ως ρίσκο, όμως μπορούμε να δούμε την αλλαγή και ως ευκαιρία.”, αναφερόμενος σε διάφορες ιστορίες που γυρνάν γύρω από το όνομα της Sony όπως η πρόσφατη αποχώρηση του Shawn Layden και η αλλαγή πόστου των Hermen Hulst και Shuhei Yoshida. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα είναι μέρος της αποτελεσματικής επανατοποθέτησης της εταιρείας ενόψει της κυκλοφορίας του PlayStation 5.

Στη συνέχεια εξηγεί, “Θα έλεγα ότι ο τρόπος που λειτουργεί ο οργανισμός μας θα πρέπει καθ’ ορισμού να εξελιχθεί ώστε να προφτάσουμε την ταχύτητα της αλλαγής του τρόπου με τον οποίο παίζει ο κόσμος σήμερα, τον τρόπο διανομής των video games, τον τρόπο ανάπτυξης των games και τον τρόπο που καταναλώνονται αυτά. Νομίζω πως αυτή η διαδικασία αλλαγής είναι αναπόφευκτη.”

Συνέχισε λέγοντας πως η διαδικασία αυτή δεν είναι κάτι το αρνητικό, “Η ιδέα της αλλαγής από την υλική στη ψηφιακή (πώληση), πριν από πέντε ή έξι χρόνια αντιμετωπιζόταν με μεγάλη νευρικότητα. Όμως μέχρι εκεί που μπορώ να δω εγώ, η επίδρασή αυτής της αλλαγής τόσο στους παίκτες όσο και σε εμάς ήταν σαν μια θεϊκή μετάβαση.”

Δείτε αναλυτικά όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του PS5 και τις απολύσεις που έγιναν όταν ανακοινώθηκε η κονσόλα.

Διαβάστε το χειριστήριο του PlayStation 5 και το backwards compatibility με το PS4. Συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 09/11/2019 16:56
Χαρτογιακαδίστι κες ''ΜΠΟΥΡΔΕΣ'' υπέρ του αέρα κοπανιστού!! :-x
Notification