Ειδήσεις Sports Pro παίκτης του FIFA 20 έφαγε ban για στημένα ματς

Pro παίκτης του FIFA 20 έφαγε ban για στημένα ματς

Friday, 08 Nov 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/25/05/d7/bartels-pro-fifa-player-89-1573234651.jpg
 

Pro παίκτης του FIFA 20 έφαγε ban για στημένα ματς

Συννενοούνταν στο Discord με άλλους pro παίκτες.

Επαγγελματίας παίκτης του FIFA τιμωρείται από την EA χάνοντας το υπόλοιπο των προκριματικών του FIFA Ultimate Team Champions Cup. Η τιμωρία ακολουθείται από έρευνα σε μεγάλα ονόματα pro παικτών διότι σύμφωνα με έρευνα του Eurogamer υπάρχει υποψία συμπαιγνίας ανάμεσα τους.

Το FIFA 20 συμπεριλαμβάνει παγκόσμιο σύστημα ranking στο οποίο κατηγοριοποιούνται οι παίκτες σύμφωνα με το επίπεδό τους ώστε να υπάρχει δίκαιη κατανομή στα ματς. Κάθε Σαββατοκύριακο μέσα στην σεζόν η EA Sports διοργανώνει το Ultimate Team Weekend League στο οποίο όσοι έχουν καλό σερί από νίκες και μια δόση τύχης, μπορεί να πάρουν δυνατά rewards. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, υπάρχει η θεωρία του “dodging Discord” που λέει ότι οι top επαγγελματίες παίκτες συνεννοούνται μεταξύ τους ώστε να μην χρειαστεί να παίξουν μαζί με αποτέλεσμα να έχουν ευκολότερα ματς.

Το κανάλι στο Discord έγινε γνωστό στα τέλη του Οκτώβρη σε ένα YouTube βίντεο του Nick Bartels, ένας streamer και pro player στο FIFA με μεγάλο αριθμό ακολούθων, Τα μέλη του dodging Discord σύμφωνα με τον Nick Bartels έκαναν stream sniping, δηλαδή παρακολουθούσαν streams από ολόκληρο τον κόσμο για να ξέρουν εάν συγκεκριμένοι παίκτες ήταν ενεργοί εκείνη την ώρα και εφόσον ήταν εύφορο το έδαφος, δηλαδή οι δυνατοί παίκτες ήταν εκτός σύνδεσης, έκαναν αναζήτηση με την ελπίδα να βρουν εύκολα ματς,

Η EA γνωρίζοντας την σκευωρία, τιμώρησε τον επαγγελματία παίκτη Christopher Holly, ο οποίος παίζει με ψευδώνυμο NYC_Chris στο FIFA 20 Global Series, αναφέρει “Αποκλείεται λόγω παρότρυνσης έμπειρων παικτών στην αποφυγή του match making την ώρα που έπαιζε για να κερδίσει πλεονέκτημα.”   

Αργότερα ο Christopher Holly απολογήθηκε μέσω ενός tweet λέγοντας “Έκανα ένα λάθος από το οποίο θα πάρω το μάθημα μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω πίσω την εμπιστοσύνη σας.”

 

Διαβάστε για τον pro παίκτη FIFA που τιμωρήθηκε επειδή έφτυσε logo της EA σε livestream.

Διαβάστε περισσότερα για το μεγάλο update του FIFA 20.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification