Παπούτσια Call of Duty

Hot
Παπούτσια Call of Duty

Παπούτσια Call of Duty

Η Activision ανακοίνωσε μια καμπάνια με επίκεντρο το Call of Duty: Modern Warfare.

Οι δημιουργοί του Call of Duty: Modern Warfare έκαναν μια συνεργασία με τον ράπερ Pusha T και την Adidas, για την παραγωγή μιας ολοκαίνουργιας σειράς παπουτσιών με θεματολογία από το Call of Duty.

Μόνο 300 έχουν παραχθεί επί του παρόντος και δεν είναι προς πώληση. Για να έχετε μια ευκαιρία για να πάρετε αυτά τα παπούτσια, πρέπει πρώτα να κάνετε register με το Call of Duty account σας στην σελίδα του Call of Duty. Όταν το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορήσει, τότε πρέπει να φτάσετε 56 level (Officer Rank) μέχρι τις 11:59 της πρώτης Νοεμβρίου ώστε να έχετε μια ευκαιρία να τα αποκτήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε μία 3x5 κάρτα με το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και το email σας στο Call of Duty: Modern Warfare adidas Promotion Entry, c/o Activision Publishing Inc. ,3100 Ocean Park Blvd., Santa Monica, CA 90405.

Στις 3 περίπου Νοεμβρίου, η Activision θα επιλέξει 100 τυχερούς από την Βόρεια Αμερική και 100 από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα με τις υπόλοιπες χώρες καθώς και με τα τελευταία 100 παπούτσια. Η τιμή των παπουτσιών υπολογίζεται γύρω στα 80$. Οι νικητές κερδίζουν επίσης και μια μοναδική in-game κάρτα.

Διαβάστε επίσης για τις απαιτήσεις του Call of Duty: Modern Warfare, την απουσία του από το ρωσικό PSN και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification